امیرعلی نعمت اللهی روز یکشنبه با حضور در غرفه ایرنا خراسان رضوی در دهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت افزود : دولت تدبیر و امید از آغاز شروع به کار ارتباط خوب و ملموسی با علما و مراجع داشته است.
وی با بیان اینکه فعالیتهای قرآنی و مذهبی در این دولت از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، تصریح کرد : فعالیتهای شورای عالی قرآن و اقدامات ارزشمندی که وزارتخانه ها و نهادهای مختلف نظیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و امور اوقاف و خیریه در زمینه امور قرآنی طی دو سال گذشته انجام داده اند ، گواه این ادعاست.
نعمت اللهی در خصوص دهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد نیز گفت : این نمایشگاه از تفاوت و کیفیت خوبی نسبت به دوره های قبل برخورداراست .
وی ادامه داد : با توجه به وجود تنوع و تعدد در نوع فعالیتها ، نمایشگاه مشهد مورد استقبال اقشار مردم و صنوف مختلف واقع شده است.
نعمت اللهی با تاکید بر توسعه فعالیتهای قرآنی ، افزود : گسترش و توسعه فعالیتهای قرآنی از اولویتهای فرهنگی دولت تدبیر و امید است.
دهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت در 700 غرفه و 27 بخش حوزوی، دانشگاهی، عفاف و حجاب، قرآن، عترت، جلسات و محافل قرآنی و رسانه با حضور 27 نماینده از کشورهای مختلف همچون عراق، سوریه، مصر و پاکستان از ششم لغایت پانزدهم تیر ماه جاری در محل نمایشگاه بین المللی مشهد در حال برگزاری است.
7505/1211
رییس امور حقوقی و قوانین سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور:
دولت تدبیر و امید بیشترین اقدامات ارزشی را در کارنامه کاری خود دارد
مشهد - ایرنا - رییس امور حقوقی و قوانین سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت : دولت تدبیر و امید طی دو سال فعالیت ، بیشترین اقدامات ارزشی و مذهبی را در کارنامه کاری خود دارد .
صاحبخبر -