شناسهٔ خبر: 61765006 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

بین الملل

ترامپ: بایدن میلیون‌ها دلار از چین رشوه گرفته/ کنگره آمریکا: خانواده بایدن از روسیه پول گرفتند

رئیس‌جمهوری سابق آمریکا گفت که معتقد است رئیس‌جمهوری کنونی کشورش «از ترس چین میخکوب» شده است، زیرا آنها «میلیون‌ها و میلیون‌ها دلار» به او پول می‌پردازند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا با انتقاد از جو بایدن دموکرات گفت: معتقدم که ما یک رئیس‌جمهور سازشکار داریم. من معتقدم که او از ترس چین میخکوب شده زیرا آنها می‌دانند که چقدر پول به بایدن داده شده و آنها می‌دانند که این پول کجاست.

ترامپ در مصاحبه با وب‌سایت نیوزمکس گفت: تا به امروز فکر می‌کنم ۳۲ میلیون دلار به حساب‌های او و حساب‌های مختلف خانواده بایدن رفته است. این مبلغ هنگفتی است و هیچ کاری درباره آن انجام نشده. این رشوه بود و من متعجبم که هیچ‌وقت کاری درباره آن انجام نشده است. بایدن خیلی از چین می‌ترسد و علت ترس او، به اعتقاد من، این است که آنها حجم هنگفتی پول به او داده‌اند و بایدن نمی‌خواهد مردم درباره آن چیزی بفهمند.

این رئیس‌جمهوری سابق آمریکا مدعی شد که معتقد است چین «بسیار بیشتر از این» به بایدن‌ها پرداخت کرده است.

ترامپ گفت: شما به دانشگاه پنسیلوانیا نگاه کنید و ببینید که در آنجا چه می‌گذرد؛ جایی که چین میلیون‌ها میلیون دلار پول به مرکز بایدن می‌پردازد. حدس می‌زنم آنها سالانه یک میلیون دلار یا ۹۹۹ هزار دلار به او می‌پردازند یا پرداخت کرده‌اند. اگر اینطور باشد، به این ترتیب شما مجبور نیستید او را سرزنش کنید چون زیر یک میلیون دلار است.

دونالد ترامپ معتقد است که چین به جو بایدن، رئیس‌جمهوری کنونی آمریکا «هزینه‌ای» پرداخته است، زیرا ترامپ «کسی را تا این حد در برابر چین ضعیف ندیده است».

او همچنین به افزایش نفوذ پکن در کوبا و آمریکای جنوبی طی سه سال گذشته اشاره داشت.

کنگره آمریکا: خانواده بایدن از روسیه پول گرفتند

کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا رسیدهایی را منتشر کرد که نشان می‌دهد هانتر بایدن، پسر رئیس‌جمهوری کنونی ایالات متحده از طریق معامله با پشتوانه نام خانوادگی‌اش، از روسیه، اوکراین و قزاقستان پول دریافت می‌کند.

این کمیته می‌گوید که انتقال ۲۰ میلیون دلار از منابع خارجی به شرکت هانتر بایدن را شناسایی کرده است که آن‌ها آن را جبهه‌ای برای فروش دسترسی به «شبکه بایدن» در زمانی که پدرش بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷ معاون باراک اوباما بود، توصیف می‌کنند.

جیمز کومر، جمهوری‌خواه اهل کنتاکی و رئیس کمیته مذکور گفت:‌در دوران معاونت جو بایدن، هانتر بایدن او را به عنوان «برند» فروخت تا میلیون‌ها دلار از الیگارش‌های قزاقستان، روسیه و اوکراین پول بگیرد. به نظر می‌رسد هیچ خدمات واقعی‌ای به جز دسترسی به شبکه بایدن، از جمله خود جو بایدن، ارائه نشده است و به نظر می‌رسد هانتر بایدن به این نتیجه رسیده است.

سومین سند بانکی که جیمز کومر تاکنون منتشر کرده، حواله‌ای را در ۱۴ فوریه ۲۰۱۴ از «الیگارش روسی به نام یلنا باتورینا» به شرکت روزمونت سنسا تورنتون که توسط هانتر بایدن و شریک تجاری او به نام دوون آرچر اداره می‌شود، نشان می‌دهد.

کمیته مذکور اعلام کرد: از ۳.۵ میلیون دلاری که یلنا باتورینا انتقال داد، یک میلیون دلار مستقیماً به شرکت آرچر منتقل شد، در حالی که بقیه برای راه‌اندازی رزمونت سنسا بوهای، حساب جدیدی که برای دریافت بودجه بیشتر از خارج از کشور استفاده می‌شود، استفاده شد.

سند دیگری نشان می‌دهد که بایدن و دوون آرچر هر دو به عضویت هیئت مدیره هولدینگ بوریسما، یک شرکت گاز اوکراینی که توسط میکولا زلوچفسکی اداره می‌شود، هر کدام با یک میلیون دلار در سال منصوب شدند. بوریسما قبلا به هانتر بایدن به عنوان مشاور حقوقی پول پرداخت کرده بود، اما او و آرچر را پس از نشستی که توسط زلوچفسکی و وادیم پوژارسکی، مسوول ارشد شرکت بوریسما در بهار ۲۰۱۴ در دریاچه کومو در ایتالیا برگزار شد، به هیئت مدیره دعوت کرد.

این کمیته مجلس نمایندگان آمریکا خاطرنشان کرد: جو بایدن که در آن زمان معاون رئیس جمهوری وقت بود، بلافاصله پس از اولین پرداخت‌هایشان به اوکراین سفر کرد.

سومین معامله قابل توجه هم در آوریل ۲۰۱۴ انجام شد، زمانی که "الیگارش قزاقستانی" به نام کنس راکیشف بیش از ۱۴۲ هزار دلار را به رزمونت سنسا بوهای منتقل کرد. روز بعد، این شرکت دقیقا همان مبلغ را برای یک ماشین اسپرت به نام هانتر بایدن پرداخت کرد. هانتر در ماه فوریه با راکیشف در هتلی در واشنگتن دی‌سی ملاقات داشت.

براساس اعلام این کمیته، هانتر بایدن میلیون‌ها دلار از یلنا باتورینا، بوریسما و کنس راکیشف دریافت کرد و بایدن در زمانی که معاون باراک اوباما بود، در بهار ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ در واشنگتن دی‌سی با آنها شام خورد.

نظر شما