شناسهٔ خبر: 6164528 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

عراقچی:طولانی‎شدن به نفع مذاکرات نیست/1

صاحب‌خبر -
عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای به تشریح آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای پرداخت.
سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان در برنامه «نگاه یک» که شامگاه امروز شنبه در خصوص آخرین روند مذاکرات هسته‌ای انجام گرفت، با بیان اینکه فضای مذاکرات بسیار جدی و بحث‌ها به صورت فشرده در جریان است، اظهار داشت: یک ماه و نیم است به صورت مستمر کارشناسان در وین رایزنی داشتند و حدود 20 روز هم ما اینجا هستیم.

به گزارش فارس عضو ارشد تیم مذاکرات هسته‌ای با ذکی این نکته که ما مقید هستیم در این فرصت و مهلت زمانی توافق را به سرانجام برسانیم، افزود: طولانی شدن مدت به نفع مذاکرات نیست. مقید به زمان هستیم ولی اسیر زمان نیستیم. ما مقید به توافق خوب هستیم.

عراقچی ادامه داد: مهلت زمانی ما 30 ژوئن (9 تیر) بود و هنوز بحثها ادامه داشت ولی نتوانستیم در آن فاصله بحث‌ها را به نتیجه برسانیم و بر این اساس مذاکرات برای هفت روز تمدید شد. هر چه به مدت مذاکره نزدیکتر می‌شویم مباحث جدی‌تر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برخی موضوعات جدی و حل نشده است، افزود: ما در لوزان هیچ توافقی نداشتیم بلکه به یکسری راه‌حل‌ها رسیدیم. این راه‌حلها برای همه مسائل و موضوعات مورد مذاکره نیست.

معاون وزیر خارجه با بیان اینکه برخی‌ها راه حل‌ها پیدا شد و برای برخی نه، یادآور شد: کاری که ما دنبال می کنیم رسیدن به توافق جامع در یک مرحله است.

برچسب‌ها: