شناسهٔ خبر: 61569297 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

باقری در صحن شورا مطرح کرد:

ثبات بيش از نيمي از مديران شهرداري در اين دوره از مديريت شهري/ دسترسي اعضاي شورا به سامانه کنترل پروژه

صاحب‌خبر -
ثبات بيش از نيمي از مديران شهرداري در اين دوره از مديريت شهري/ دسترسي اعضاي شورا به سامانه کنترل پروژه
خبرگزاری آریا - معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران گفت: دو سوم جایگاه‌های مدیریتی در شهرداری تهران با ثبات همراه بوده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، مجید باقری در یکصد و شصت و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش عملکرد معاونت برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران ضمن تقدیر از نیروهای شهرداری برای تلاش در دهه اول محرم، اظهار کرد: از همکاران در آتش نشانی تقدیر می کنیم که تمام هیئات را در سطح شهر پوشش دادند و نیروهای خدمات شهری نیز تلاش بسیار خوبی داشتند که نظافت شهر به خوبی انجام شود؛ علاوه بر این سازمان بهشت زهرا (س) و سازمان زیباسازی نیز در کنار سایر مجموعه ها تلاش قابل تقدیری داشتند.
معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران با تأکید بر اینکه امروز بخشی از مباحث عملکردی این معاونت ارائه می شود، تصریح کرد: اعتقاد ما بر این است برنامه ای که سال قبل با حمایت اعضای شوراتحت عنوان برنامه چهارم توسعه تدوین شد، مورد توجه قرار بگیرد؛ میزان پیشرفت اجرایی برنامه های توسعه گذشته مورد بررسی قرار گرفت و در مجموع در شهرداری 144 حکم در برنامه داشتیم و 464 شاخص را استخراج کردیم.
وی ادامه داد: پراکندگی احکام برنامه چهارم به صورتی است که 24 درصد در حوزه حمل و نقل، 41 درصد در حوزه بهبود مدیریت و هوشمندسازی، 21 درصد در مسائل فرهنگی و اجتماعی، 17 درصد در بخش ایمنی و 15 درصد در بخش محیط زیست گنجانده شده و هزار و 445 ب کیفی در برنامه چهارم پیش بینی شده است.
باقری با بیان اینکه در سال اول اجرای برنامه توسعه چهارم، میزان 64 درصد از اهداف کمی برنامه محقق شده است، گفت: 28 درصد از اهداف کمی در حال انجام است و حتی تا 99 درصد نیز به عنوان نیمه تمام تلقی شده اند.
وی همچنین تصریح کرد: 77 درصد شاخص های کمی در برنامه چهارم در سال اول برنامه محقق شده اما در برخی بخش ها تحقق کمتر بوده که بر همین اساس در بودجه امسال اعتبار بیشتری برای حمل و نقل اختصاص یافت تا تحقق شاخص ها در این بخش افزایش یابد. شهرداری در هیچ برنامه ای به این میزان تحقق نرسیده بود و تأکید شهردار بر این بود که به تحقق کامل برسیم.
معاون برنامه ریزی شهرداری تهران با بیان اینکه نظام نامه ای در شهر ابلاغ و احکام اعضای دبیرخانه صادر شده است، گفت: دقت شده که آموزش جدی برای اجرای احکام برنامه انجام شود؛ در همین راستا کتاب برنامه نیز در آستانه انتشار است و برنامه ما این است که گزارش سالانه تحقق احکام و شاخص ها را ارائه دهیم.
باقری با تأکید بر اینکه پروژه من شهردارم یکی از طرح های شهرداری در سال قبل بود، تصریح کرد: 2 هزار و 80 پروژه پس از امکان سنجی در معرض دید مردم قرار گرفت و هزار و 642 پروژه نهایی شد؛ بین هفت تا 14 درصد بودجه سرمایه ای در دنیا به سمت پروژه های توسعه محلی رفته و ما از 40 هزار میلیارد تومان بودجه سرمایه ای چهار هزار میلیارد تومان به میزان 10 درصد را به پروژه های توسعه محلی اختصاص دادیم.
وی با بیان اینکه 54 درصد از آقایان و 46 درصد از بانوان در طرح من شهردارم مشارکت داشتند، یادآور شد: بیش از 50 درصد مشارکت کنندگان دارای تحصیلات دانشگاهی بودند.
معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران با اعلام اینکه در مناطق 22 گانه از 167 پروژه غیرمستمر چهار پروژه تکمیل شده، 36 پروژه فعال و 127 پروژه در محل عقد قرارداد است، خاطرنشان کرد: از هزار و 88 پروژه مستمر توسعه محلی 302 پروژه تکمیل شده و همین باعث ایجاد سرمایه اجتماعی برای مدیریت شهری دوره ششم می شود.
وی افزود: با تدبیر شهردار تهران و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مصوب شد که تخصیص اعتبارات برای پروژه های توسعه محلی 6 ماهه باشد و محدودیتی در تخصیص اعتبارات این بخش نداشتیم؛ با کنترل هایی که صورت گرفته این پروژه ها با سرعت بیشتری اجرا خواهند شد.
باقری با بیان اینکه پروژه های من شهردارم 21 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، یادآور شد: در ماه های اولیه شاهد انعقاد قرارداد هستیم اما در خردادماه ما از 11 درصد به 21 درصد رسیدیم و در پایان شهریورماه پیشرفت فیزیکی پروژه های توسعه محلی مایه امیدواری مردم خواهد شد و قطعاً مشارکت جدی تری را پس از این به همراه خواهد داشت.
وی با تأکید بر مردمی سازی اداره شهر، گفت: ما به دنبال این هستیم که با مردم و توسط مردم برنامه ریزی کنیم و این مسیر در طرح من شهردارم 2 اجرایی خواهد شد که در همین راستا سامانه 137، قرارهای خدمات و تذکرات اعضا برای جمع بندی نظرات پیش بینی شده است.
معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران با بیان اینکه سامانه کنترل پروژه با جدیت پیگیری می شود، اظهار کرد: دسترسی به سامانه کنترل پروژه برای اعضای شورا ایجاد شده است.
وی همچنین تصریح کرد: کسانی که منصوب شده بودند مورد پایش قرار گرفتند و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که می توان به اعداد و گزاره های سامانه کنترل پروژه اعتماد کرد.
باقری با بیان اینکه هزار و 559 پروژه تملک دارایی تحت کنترل و 687 مورد تحت کنترل ویژه است، گفت: پیشرفت فیزیکی پروژه ها در مجموع 17 درصد است و امیدواریم بتوانیم این شیب پیشرفت را ادامه دهیم.
معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران با تأکید بر اینکه موضوعات پیچیده است و به راهکارهای ویژه نیاز دارد، یادآور شد: ما ارزیابی عملکرد را به عنوان موضوعی که در مورد آن تعارفی با کسی نداریم، در نظر گرفتیم؛ ما ارزیابی سازمانی، فردی و از نگاه شهروندان را دنبال می کنیم که تعهد و پاسخگویی و مهارت های ادراکی و اجرایی را در این ارزیابی ها مدنظر داریم.
وی با بیان اینکه جمعیت، مساحت، بودجه و نیروی انسانی در ارزیابی مبنی بر نگاه شهروندان در سامانه 137 مورد توجه قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: بر همین اساس برای تمام شهرداران نواحی و مناطق کارنامه سه ماهه صادر شد و با توجه به جابجایی ها در مناطق، کارنامه شهرداران مناطق تقدیم نشد.
باقری با بیان اینکه این موضوع مطرح شده بود که ثبات مدیریتی در شهرداری با مشکل مواجه شده است، گفت: شهردار تهران برای 128 جایگاه حکم صادر می کند و 68 درصد از افراد منصوب شدند و در مجموع دو سوم از مدیران هیچ تغییری نداشتند و ثبات مطلق را شاهد بودیم. در شهرداری تهران 22 درصد جابجایی شغلی را دنبال کردیم و جابجایی ها نیز همگن بوده است.
وی با اعلام اینکه در برخی موارد این موضوع استخراج شد که به دلیل عملکرد مناسب و برخی توانمندی های شهرداران در مناطق دیگر از آنها استفاده شود، تأکید کرد: دو سوم جایگاه های مدیریتی در شهرداری تهران با ثبات همراه بوده است.
معاون برنامه ریزی شهرداری تهران با بیان اینکه چند داشبورد مدیریتی در شهرداری طراحی شده است، تصریح کرد: کل پروژه های شهرداری، پروژه های اولویت دار، رصد پروژه ها بر روی نقشه و بسته خرسندساز از داشبوردهای شکل گرفته ما در شهرداری است.
وی ادامه داد: برای اولین بار نظرسنجی انجام دادیم و 13 هزار نفر از پرسنل شهرداری برای بسته خرسندساز در نظرسنجی شرکت کردند و 74.5 درصد نسبت به پرداخت تسهیلات، 65 درصد برای برگزاری جشن ها در برج میلاد و 57 درصد در بخش اعزام به مشهد مقدس ابراز رضایت کردند.
باقری با بیان اینکه 22 هزار و 660 نفر تسهیلات 50 میلیون تومانی با سود هشت درصد دریافت کردند، گفت: وام های پرداختی بر مبنای مدل عدالت محور بود و بر اساس قرعه کشی انجام شد و در همین راستا 27 هزار نفر به بانک معرفی شدند.
معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران به اجرای برنامه های گشت و گذار برای کارکنان شهرداری و خانواده های آنها اشاره کرد و افزود: 35 هزار و 625 نفر از اعضای خانواده شهرداری تا پیش از ماه محرم در این برنامه ها حضور داشتند؛ همچنین 21 هزار نفر از خانواده شهرداری به مشهد مقدس اعزام شدند و بنای ما بر این است تمام اعضا و ارکان شهرداری به مشهد اعزام شوند.
وی با بیان اینکه شهرکارت و شهروندکارت به اعتبار 50 میلیون تومان در اختیار تمام سازمان ها و شرکت ها قرار گرفته است، یادآور شد: 32 میلیارد تومان خرید از این مسیر انجام شده است و در طرح نونورا نیز 150 میلیارد تومان انجام شده و در مجموع به 300 میلیارد تومان خرید در بسته خرسندساز می رسد؛ همچنین 487 نفر به خانواده ها اضافه شدند و خدماتی در بسته خرسند ساز به خانواده هایی که صاحب فرزند شدند، ارائه شد.
باقری با اعلام اینکه آیین نامه ارتقاء شغلی در شهرداری تهران تسهیل شده است، تصریح کرد: اگر مدل قبلی اجرا می شد عده زیادی نمی توانستند امتیاز لازم را کسب کنند اما 6 هزار نفر از کارکنان شهرداری همزمان با شب عید غدیر در مدل جدید ارتقاء شغلی یافتند و به طور میانگین مبلغ مشخصی به حقوق آنها افزوده شود و پیش از ماه صفر نیز جشن ارتقاء شغلی برای کارکنان قراردادی نیز برگزار خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه بسته خرسند ساز 2 با محوریت مسکن کارکنان اجرا خواهد شد، خاطرنشان کرد: 970 نفر نامه مکتوب ارسال و شاخص های مدنظر خود را برای در نظر گرفتن اولویت اعلام کردند؛ شب گذشته جلسه ای با محوریت نحوه توزیع مسکن در شهرداری برگزار شد و شهردار تهران تا 10 شب مسکن کارکنان را مورد بررسی قرار داد.
معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران با اشاره به تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگران، گفت: هیچ جای کشور مثل شهرداری برای تبدیل وضعیت نیروهای ایثار گر اقدام نکرده است؛ چهار هزار و 318 نفر تا شب گذشته حکم دریافت کردند و برای نیروهای حجمی نیز با توجه به پیگیری های شهردار، از 2 هزار و 830 نفر تاکنون 238 نفر حکم دریافت کردند و مابقی برای مدرک تحصیلی هنوز در نوبت هستند.
وی با بیان اینکه متناسب با شنبه امید و افتخار در حوزه منابع انسانی، چهارشنبه های همدلی برگزار می شود، تصریح کرد: ابرپروژه ما در سال جاری این است که پیمانکاران را ساماندهی کنیم؛ پاکبانان ما در درمانگاه ها ثبت شدند و می توانند به صورت رایگان خدمات دریافت کنند و جشن های برج میلاد نیز برای خانواده پاکبانان پیش بینی شده است.
انتهای پیام/

نظر شما