نماینده کارگران در شورایعالی کار با بیان این که ترکیه سال گذشته ۳ مرتبه دستمزد کارگران را افزایش داد و الان هم بالاترین صادرات و تفاهمنامهها را با کشورهای مختلف دارد گفت: واقعی شدن مزد اتفاقاً موجب رونق اقتصاد و تولید داخل خواهد شد.
به گزارش تسنیم، آیت اسدی نماینده کارگران در شورایعالی کار در رابطه با درخواست فوری برای افزایش مجدد حقوق کارگران اظهار کرد: درخواست ما بر اساس ماده 167 و 168 و 41 قانون کار و باتوجهبه مذاکرات مزدی سال قبل است.
وی افزود: یکی از دلایل مخالفت شدید دولت با افزایش مزد، مهار تورم و جلوگیری از بالارفتن تورم از 20 درصد بود و اعلام کردند که یکی از مولفههای افزایش تورم، افزایش مزد است. ما به جد با این نظر مخالف بودیم و گفتیم که واقعی شدن مزد اتفاقاً موجب رونق اقتصاد و تولید داخل خواهد شد.
نماینده کارگران در شورایعالی کار اظهار کرد: دولت متأسفانه اسفندماه سال گذشته زیر بار نرفت؛ اما ما در این چهار ماه که آزمایش کردیم به این موضوع پی بردیم که تورم در بسیاری از اقلام به بالای 80 درصد رسیده است و لذا تقاضا کردیم سبد معیشت کارگران مجدداً بررسی و راهکاری برای جبران این مسئله مطرح شود.
اسدی گفت: بعد از درخواست ما یک جلسه برگزار شد؛ اما متأسفانه بحث مزد را در دستور کار نگذاشته بودند و البته جلسه هم به حدنصاب نرسید و منتفی شد.
وی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تقاضا کرد که در این زمینه کمک کنند تا هر چه سریعتر به مشکل کارگران و بازنشستگان رسیدگی شود.
نماینده کارگران در شورایعالی کار اضافه کرد: در حال حاضر خود کارفرمایان هم از این مزد تعیین شده برای کارگران ناراضیاند چون در جریان هستند که کارگران با این مزد حاضر به کار نمیشوند. بهطوریکه هم اکنون بخش زیادی از نیروهای کار ماهر در حال خارجشدن از کشور هستند.
اسدی با بیان اینکه کشور ترکیه در همسایگی ایران، سال گذشته 3 مرتبه دستمزد کارگران را افزایش داد و الان هم بالاترین صادرات و تفاهمنامهها را با کشورهای مختلف دارد گفت: متأسفانه دولت ما در تعیین حداقل دستمزدها خوب عملنکرده و همین موضوع فشار زیادی را به کارگر و کارفرمایان وارد کرد.