شناسهٔ خبر: 61525907 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

نوای "لبیک حسین لبیک ابوالفضل "در اردبیل طنین انداز شد + فیلم و تصاویر

همزمان با تاسوعای حسینی و در اعلام وفاداری با حضرت عباس(ع) و در یوم العباس اردبیلی ها یکصدا "لبیک حسین لبیک ابوالفضل " سر داده و شور حسینی به پا کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، در مراسمی باشکوه که در میدان عالی قاپوی اردبیل برگزار شد عاشقان حضرت سیدالشهدا(ع) و باب الحوائج، قمر‌منیر‌ بنی‌هاشم در حالی که روز پاسداشت بصیرت و آزادمردی عباس ابن علی(ع) را سر دادند از خداوند متعال به خاطر نزول بارش رحمت واسعه قدردانی کردند.

اردبیلی‌ها که در عشق و وفاداری به حضرت سیدالشهدا(ع) شهره آفاق هستند در پایتخت حسینیت بار دیگر فریاد وفاداری و نعره همراهی با کاروان حسین و عباس را سر داده و در حالی که زیر لب زمزمه می‌کردند "هانسی گروهین بئله مولاسی وار، شیعه لرین حضرت عباسی وار"، " سن سقای حرم دریای کرمسن اباالفضل، سن عشقی دیلدارینه مرهمسن اباالفضل"، به زبان محلی از رشادت ها و جوانمردی‌های عباس ابن علی(ع) سخن به میان آوردند تا در تاسوعای حسینی که به یمن وفاداری حضرت ابوالفضل(ع) به علمدار کربلا نامیده شده اوج شکوه و دلدادگیشان را در دارالارشاد اردبیل به نمایش بگذارند.

.

این شور و نشاط و ارادت که با تاریخ کهن اردبیلی ها گره خورده امروز نمود و جلوه ای متفاوت پیدا کرده و در اوج سرمای پاییزی اردبیلی ها مولای خود را صدا زده و درس بصیرت، وفا و شجاعت را از او آموختند.

عزاداران حسینی بارها شعار "هیهات من الذله" را سر داده و در حالی که علم هایی به یاد حسین(ع) و ابوالفضل(ع) برافراشته اند بار دیگر مکتب تاسوعایی و عاشورایی خود را ظهور و بروز دادند.

در یوم تاسوعای اردبیلی ها بازار احسانات نیز پررونق بود به طوری که از چای  و شیرینی گرفته تا خرما و شیر از عزاردان حسینی پذیرایی می‌شد.

در این مراسم مادران عاشورایی اردبیل فرزندان خود را در حالی که لباس‌های سبز بر تن کرده بودند در این مراسم آماده کرده و نذر به نیاز علمدار کربلا کردند تا بار دیگر از مدرسه عشق حسینی و وفای ابوالفضلی به آنها یاد دهند.

نظیر این مراسم علاوه بر شهر اردبیل در سایر شهرهای این استان نیز برگزار شد و در این اجتماعات حسینیان و پیروان مکتب و مرام ابوالفضلی عهد و پیمانی مجدد با مدرسه عشق حسینی بستند تا پیرو امامی باشند که در برابر یزید و تفکر یزیدیان سر فرود نیاورد.

امروز از جای جای ایران خود را به میدان عالی قاپو اردبیل رسانده بودند تا در این مراسم باشکوه شرکت کنند.

هیأت‌ها و دسته‌های عزاداری از صبح روز نهم محرم در نقاط مختلف استان اردبیل به عزاداری شهادت سرور و سالار شهیدان به ویژه حضرت عباس (ع) پرداخته و تکایا، مساجد و بقاع متبرکه نیز مملو از عزاداران حسینی است.

اقشار مختلف مردم از زن و مرد، پیر و جوان در این روز با آئین و شیوه‌های مختلف ارادت خود را به سرور و سالار شهیدان و 72 تن از یاران با وفای ایشان نشان می‌دهند.

خیابان‌های اردبیل و دیگر شهر‌ها و روستا‌های استان با پارچه‌های سیاه منقش به نام مبارک حضرت عباس و ابا عبدالله (ع) مزین شده و مردم این دیار به رسم دیرین خود به میزبانی از دسته‌های عزاداری پرداخته و اقدام به برپایی ایستگاه‌های صلواتی کردند.

پذیرایی از دسته‌های عزاداری با چای و شربت و قربانی کردن گوسفند در برابر دسته‌های عزاداری از جلوه‌های زیبای عشق و محبت است و مردم عزادار در نذردهی و احسان با یکدیگر رقابت کرده و سفره‌های احسان در این روز اوج وفای دوستداران خاندان عصمت و طهارت را به تصویر می‌کشد.

اجتماع عاشورای حسینی هم فردا بعد ازظهر در میدان عالی قاپو اردبیل برگزار می شود تا عشق وارادت خودرا به امام حسین (ع)نشان دهند.

انتهای پیام/