شناسهٔ خبر: 61417412 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

چرا گوگل پلی رفع فیلتر نشد؟

به تازگی عیسی زارع پور، با بیان اینکه درباره بعضی سایت‌ها نظرشان این است که باید در مورد رفع فیلتر آن‌ها تجدید نظر شود تصریح کرد: در جلسه اخیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، ما و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای درخواست رفع فیلتر و بازگشایی گوگل پلی را دادیم که متاسفانه موافقت نکردند.

صاحب‌خبر -
به دنبال درخواست کاربران برای دانلود و نصب اپلیکیشن‌های مورد نیاز خود از فروشگاه‌های اینترنتی مانند گوگل پلی و برداشته شدن محدودیت‌های موجود، چند ماهی بود که موضوع بررسی رفع فیلتر آن از سوی مسئولان اعلام شده بود، اما طبق تازه‌ترین اظهارات وزیر ارتباطات با درخواست آن‌ها برای این رفع فیلتر موافقت نشده است.
 
به گزارش ایسنا، گوگل پلی فروشگاه و پورتال رسمی اندروید است و محتوا را برای کاربران گوشی‌های اندرویدی فراهم می‌کند. Google Play Store در تاریخ ۶ مارچ ۲۰۱۲ با تلفیق مارکت اندروید و سرویس‌های دیجیتالی دیگری عرضه شد و در بیش از ۱۹۰ کشور مختلف در دسترس است.
 
اما این فروشگاه همزمان با ایجاد محدودیت برای دو پلتفرم خارجی از اواخر شهریور سال گذشته در ایران محدود و فیلتر شد و بسیاری از کاربران در دانلود و نصب اپلیکیشن‌های مورد نیاز خود با مشکل رو به رو شدند. با گذشت چند ماه وضعیت این پلتفرم مشخص نبود تا اینکه یک بار خبری مبنی رفع فیلتر شدن آن برای کاربران منتشر شد و بررسی‌ها نشان می‌داد که در آن روز امکان دانلود از این پلتفرم پس از چندین ماه اعمال محدودیت، با آی پی ایران امکان پذیر شده بود.
 
اما با گذشت چند ساعت از این جریان، بررسی‌های مجدد حاکی از آن بود که گوگل پلی دوباره غیر قابل دسترس شده است. اما برخی مسئولان از جمله وزیر ارتباطات در صحبت‌های خود موضع وزارت ارتباطات نسبت به این مسئله را بیان کردند؛ او معتقد است می‌توان درباره برخی پلتفرم‌ها مانند گوگل پلی تجدید نظر کرد و پیشنهاد خود را مبنی بر رفع محدودیت این پلتفرم ارائه کردند.
 
در نهایت با گذشت چندین ماه از اعلام این خبر به تازگی عیسی زارع پور، با بیان اینکه درباره بعضی سایت‌ها نظرشان این است که باید در مورد رفع فیلتر آن‌ها تجدید نظر شود تصریح کرد: در جلسه اخیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، ما و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای درخواست بازگشایی گوگل پلی را دادیم که متاسفانه موافقت نکردند.
 
او تأکید کرد: این موضوعی است که در حیطه اختیارات وزارت ارتباطات نیست. ما نظر تخصصی را ارایه می‌کنیم و این موضوعات نیاز‌مند پیگیری و مطالبه از سایر اعضای کارگروه است و می‌توان در آن تجدیدنظر کرد. در حکم رییس جمهوری به رییس مرکز ملی فضای مجازی هم این مسئله ذکر شده که باید در بعضی سیاست‌ها بازنگری شود.

برچسب‌ها: