شناسهٔ خبر: 61172374 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

خط داغ اخبار روز یکشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۲

در خط داغ اخبار روز «فرارو»، برای پی‌گیری مهم‌ترین و جدیدترین تحولات و رخداد‌های روز ایران و جهان با ما همراه باشید

صاحب‌خبر -

خبر‌های ما از ایران و جهان را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید...

اینستاگرام

تلگرام

توییتر

 

۱۸ تير ۱۴۰۲ ۰۸:۳۲

خط داغ اخبار روز یکشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۲

جمهوری اسلامی نوشت: حمله چهار تروریست به کلانتری ۱۶ زاهدان که به هلاکت خود آن‌ها و شهادت دو نفر از نیرو‌های انتظامی مستقر در این کلانتری منجر شد، نتیجه مستقیم سخنان افراطی کسانی است که در چند ماه گذشته با سوء‌استفاده از تریبون‌های نمازجمعه و سایر امکانات تبلیغاتی استان سیستان و بلوچستان تلاش کردند بذر بدبینی در جامعه بپاشند.

۱۸ تير ۱۴۰۲ ۰۸:۳۱

آذر منصوری در روزنامه اعتماد نوشت:

کانون مستقلی که وابستگی جناحی و سیاسی به هیچ‌یک از جریان‌های سیاسی ندارد ‌و درست در روزی که باید قلم و اهل آن گرامی داشته شوند، به ناموجه‌ترین شکل ممکن به این خانه یورش می‌برند؟ مگر می‌توان بر اندیشه‌ها قفل زد؟

البته شهردار تهران با اقدام به پلمب این مکان تکلیف خود را با افق‌گشایی اندیشه و اندیشه‌ورزان روشن کرد. اما بیش و ‌پیش از شهردار انقلابی، این اعضای شورای ششم شورای شهر تهران هستند که باید پاسخگوی این اقدام ناموجه باشند. اندیشه قفل زدنی نیست و در کالبد این شهر و این کشور جاری است.

۱۸ تير ۱۴۰۲ ۰۸:۲۹

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا:

اخبار منتشر شده مبنی بر گرم‌ترین هفته طی ۱۱ سال اخیر صحت ندارد و مورد تایید سازمان هواشناسی نیست.

در تیرماه میانگین دمای هوا نسبت به بلندمدت ۰.۵ تا ۱ درجه سلسیوس گرم‌تر خواهد شد و تنها برخی استان‌ها افزایش دمای بیشتری دارند.