شناسهٔ خبر: 61131667 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

فوت یک نفر بر اثر کرونا طی 24 ساعت گذشته

از روز گذشته (چهارشنبه) تا امروز (پنجشنبه ۱۵ تیر )۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی و چهار نفر از آنها بستری شدند.

صاحب‌خبر -
مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: یک نفر از بیماران کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۶ هزار و ۳۰۱ نفر رسید.
 
به گزارش ایرنا، از روز گذشته (چهارشنبه) تا امروز (پنجشنبه ۱۵ تیر )۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی و چهار نفر از آنها بستری شدند.
 
براساس گزارش وزارت بهداشت، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به هفت میلیون و ۶۱۲ هزار و ۶۳۷ نفر رسید.
 
طبق آمارها، تاکنون هفت میلیون و ۳۶۷ هزار و ۲۴۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. ۱۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
 
تاکنون ۵۶ میلیون و ۸۹۹ هزار و ۷۳۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
 
وزارت بهداشت اعلام کرد: تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۳۴ هزار و ۸۹۲ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۳۰ هزار و ۸۵۴ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۷۲۹ هزار و ۲۹۷ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۹۵ هزار و ۴۳ دُز رسید.

برچسب‌ها: