شناسهٔ خبر: 6103286 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

تجمع دوباره هواداران پرسپوليس مقابل ساختمان باشگاه

باز هم تعدادي از هواداران پرسپوليس در اعتراض به نقل و انتقالات اين باشگاه مقابل ساختمان باشگاه پرسپوليس تجمع کردند.

صاحب‌خبر -

تعدادي از هواداران پرسپوليس صبح امروز باز هم مقابل ساختمان اين باشگاه تجمع کردند و نسبت به وضعيت نقل و انتقالات اين تيم معترض بودند.

اين عده از هواداران اعتقاد داشتند که پرسپوليس در نقل و انتقالات عملکرد خوبي نداشته و نسبت به ساير رقبا در زمينه نقل و انتقالات عقب‌تر است.

اين در حالي است که تعدادي از اين هواداران از تجمع قبلي مقابل باشگاه پرسپوليس حضور داشتند.

مأموران نيروي انتظامي هم مقابل ساختمان باشگاه پرسپوليس مستقر هستند تا اوضاع را در کنترل خود داشته باشند.

در اين باره بايد خاطرنشان کرد که از مسئولان باشگاه فقط حسين عبدي در باشگاه پرسپوليس مستقر است.

با توجه به تغيير و تحولات جديد در مديريت باشگاه پرسپوليس و در آستانه شروع مسابقات ليگ برتر، به نظر مي رسد اين باشگاه با مشکلات عديده‌اي روبه‌رو است و به شدت از لحاظ مالي رنج مي برد.

تمرينات اين تيم چند روزي است آغاز شده، اما طبق اظهارات برخي بازيکنان پرسپوليس آنها حتي از کوچک ترين امکانات در تمرينات بي بهره هستند و مشخص نيست چه سرنوشتي در انتظار سرخ پوشان پايتخت است.

تيمي که فصل گذشته با تصميم مديران ارشد ورزش کشور دچار تغييرات مديريتي شد و به مدت يک فصل کامل مشکلات فراواني گريبان اين تيم را گرفت و سرانجام در ليگ چهاردهم بود که پرسپوليس از جام حذفي کنار رفت، در ليگ قهرمانان آسيا نيز در مرحله يک هشتم نهايي به الهلال باخت و حذف شد و در ليگ برتر نيز رتبه‌اي بهتر است هشتمي به دست نياورد( حتي روزهايي بود که پرسپوليس براي سقوط نکردن با حريفان مي جنگيد!)، حالا شايد شرايط بدتر از قبل شده و فقط بايد منتظر ماند و ديد که چه سرنوشتي براي پرسپوليس در دوره جديد ليگ برتر رقم خواهد خورد.