شناسهٔ خبر: 60985103 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

دبیرکل ناتو: از کشورهای شرق اروپا در برابر گروه واگنر محافظت می‌کنیم

صاحب‌خبر -

شفقنا- دبیرکل ناتو بر حفاظت از کشورهای عضو در برابر تهدیداتی چون گروه روسی واگنر تاکید کرد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از الجزیره، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو گفته است که این ائتلاف نظامی غربی آماده دفاع از خود در برابر هرگونه تهدید ناشی از حرکت نیروهای واگنر به بلاروس است، زیرا این نگرانی وجود دارد که انتقال ارتش خصوصی ممکن است برای اعضای اروپای شرقی ناتو بی‌ثباتی ایجاد کند.

گزارش شده است که یوگنی پریگوژین، رئیس واگنر، روز سه‌شنبه بر اساس توافق با توسط الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهور بلاروس وارد این کشور شد، توافقی که به‌دقت مانع از ادامه گسیل اعضای واگنر به مسکو در روز شنبه پس از شورش ارتش خصوصی علیه رهبران نظامی روسیه شد.

گیتاناس ناوسدا، رئیس جمهور لیتوانی پس از نشستی در لاهه با استولتنبرگ ناتو و رهبران دولت شش متحد دیگر ناتو گفت: «اگر واگنر قاتلان زنجیره‌ای خود را در بلاروس مستقر کند، همه کشورهای همسایه با خطر بی‌ثباتی بزرگ‌تری مواجه خواهند شد».

آندری دودا، رئیس جمهور لهستان هم گفت که امیدوار است تهدید «مزدوران واگنر» علیه ناتو در اجلاس سران 31 کشور در ویلنیوس، لیتوانی، در 11 تا 12 ژوئیه در دستور کار قرار گیرد.

استولتنبرگ دبیرکل ناتو هم گفت: هنوز خیلی زود است که بگوییم حضور واگنر در بلاروس چه معنایی برای متحدان ناتو می‌تواند داشته باشد، اما ائتلاف نظامی از همه متحدان، هر وجب از خاک ناتو در برابر تهدیدات مسکو یا مینسک محافظت خواهد کرد.

این خبر را در الجزیره ببینید