به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، شب گذشته 26 خرداد 1402، تالار وحدت محل وقوع اتفاقاتی عجیب بود. اتفاقاتی که شاید تا مدتها در ذهن شاهدان داستان باقی بماند.
گروه موسیقی «لیان» به سرپرستی محسن شریفیان طی چهار شب و در روزهای 23، 24، 25 و 26 خرداد در تالار وحدت روی صحنه رفت. این گروه در مجموع میزبان 2 هزار و 800 علاقهمند به موسیقی جنوب ایران بود.
در روزهای گذشته ویدیویی از اجرای این گروه منتشر شد که در این ویدیو برخی از تماشاگران حاضر در تالار وحدت، هنگام اجرای این گروه، حرکات نامتعارفی انجام میدادند. انتشار این ویدیو در شبکههای اجتماعی موجب واکنشهایی شد. جالب اینکه رسانههای معاند بیشترین استفاده را از این ویدیو کردند.
اوج جنجال و حاشیه در کنسرت لیان اما مربوط به شب گذشته بود. گروهی از افراد خودسر به تالار وحدت حمله کردند تا مانع از برگزاری کنسرت گروه لیان شوند. حملهای که خوشبختانه ناکام ماند.
در این اتفاق، حراست بنیاد رودکی و نیروی انتظامی اقدامی بهموقع و بااقتدار داشتند. آنها وقتی با حملهی نیروهای خودسر مواجه شدند، خیلی سریع مقابل آنها ایستادند. متأسفانه این افراد قصد برهم زدن کنسرت و البته ایجاد رعب و وحشت در بین مردم را داشتند.
جالب اینکه در طول برگزاری کنسرت که تماشاگران در سالن از موسیقی مناطق جنوب ایران لذت میبردند، نیروهای انتظامی و حراست بنیاد رودکی مشغول کنترل اوضاع و مدیریت این بحران بودند.
مقابله نیروهای انتظامی و حراست بنیاد رودکی با این افراد خودسر، از آن روی بود که کنسرت لیان مجوز رسمی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزاری داشت و چنین رویدادی که مراحل اخذ مجوز را گذرانده، باید برگزار شود.
پایبندی به قانون برای همه افراد جامعه الزامی است. البته ذکر این نکته هم اهمیت دارد که مخاطبان چنین کنسرتهایی که موسیقی شادی را ارائه میکنند باید شئونات رفتاری در حین اجرا را رعایت کنند. در همین باره محسن شریفیان سرپرست گروه لیان هم پیشتر متنی در صفحه شخصیاش منتشر کرد و از اتفاقات رخ داده در کنسرت این گروه در شبهای قبل عذرخواهی کرده بود.
آنچه در بیرون سالن در حال رخ دادن بود به مرور به گوش محسن شریفیان هم رسید و این نوازنده و پژوهشگر موسیقی در اواخر کنسرتش رو به حضار گفت: «یک پیام به بیرون سالن دارم. ما همه ایرانی هستیم و خط قرمز ما جغرافیای ایران است. ما برای ایران جنگیدیم و خون دادیم. اگر مردم ایران حالا در این سالن در حال تماشای یک فعالیت فرهنگی و خوشحال هستند، نتیجه همان استقامتها و رشادتهاییست که شده. خواهش میکنم وقتی امشب از سالن کنسرت بیرون میروید، همه چیز را رعایت کنید. خیلی عذرخواهم که این پیام را در این حالت به شما منتقل میکنم. سلامتی تک تک شما برای من اهمیت بالایی دارد و در هنگام خروج از سالن، مواظب باشید.»
محسن شریفیان ساعاتی پس از برگزاری این کنسرت در صفحات شخصی خود نوشت: «همان قدری که به ناعدالتیها همیشه معترض بوده و هستم و بارها دادگاهی شدم و ممنوع الکار… اما امشب باز مثل ماجرای کنسرت 1393 بوشهر، به من ثابت شد که افرادی هستند که علیرغم تمام فشارها، جلوی بی قانونی میایستند و دمشان گرم. سپاسگذارم از تلاش بی منت عوامل انتظامی تالار وحدت و حراست بنیاد که محکم در برابر این بی قانونی و حمله ناکام عوامل خودسر و ناشناس ایستادند. برای گروه سی سالهی ما زیاد این اتفاقها افتاده… از تهدیدهای بسیار تا حمله و زد و خورد و در بهترین حالت قطع صدا و برق…
و خدا میداند هر بار با چه حال و اعصابی روی صحنه میروم! و با چه اضطرابی کنسرتم را تمام میکنم…
بارها گفتهام حاضر نیستم قطرهای خون از یک نفر به خاطر ما ریخته شود…
به ویژه که مخاطبان جان من باشند… با اینکه همهی تلاشمان را کردیم تا از این اتفاق جلوگیری کنیم ولی نشد… از همهی شما عذر خواهی میکنم… دوستون دارم و ممنون که تنهامون نمیزارید و به همهتون افتخار میکنم...با مهر. محسن شریفیان. گروه موسیقی لیان.»
کنسرت گروه لیان در بخشهای مختلف و اجرای آثار پرطرفدار این گروه روی صحنه رفت. اجرای «خیام خوانی»، پرداختن به موسیقی اقصی نقاط بوشهر، اجرای قطعاتی چون «تینا» و...، بخشهای مختلف کنسرت لیان را تشکیل میدادند.
در اواسط برنامه محسن شریفیان از «محمد بحرانی» صداپیشه «جناب خان» دعوت کرد که روی صحنه بیاید و حضور این بازیگر سرشناس با استقبال دوستداران حاضر در سالن روبهرو شد.
محمد بحرانی با اجرای دو قطعه در این کنسرت خواننده گروه «لیان» شد و از پتانسیلهای بالای خود در اجرای زنده رونمایی کرد تا لیان در شبی که حواشی فراوانی در بیرون محوطه تالار وحدت در جریان بود، اجرایی پرانرژی و بسیار انرژیک را روی صحنه ببرد.
این کنسرت به همت شرکت «کامیاب بهاران» و به تهیهکنندگی «علی حقشناس» در تاریخهای 23، 24، 25 و 26 خرداد در تالار وحدت برگزار شد.
انتهای پیام/؛
∎