شناسهٔ خبر: 6074649 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

رویترز: فابیوس در صورت توافق هسته‌ای به تهران سفر می‌کند

یک منبع دیپلماتیک به این رسانه انگلیسی گفت وزیر خارجه فرانسه که به اعتقاد بسیاری نوعی خصومت شخصی با ایران دارد بلافاصله پس از توافق هسته‌ای احتمالی به ایران سفر خواهد کرد

صاحب‌خبر -

 گزارش «نسیم»، یک دیپلمات ارشد فرانسوی که در مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 حضور دارد به رویترز می‌گوید: "من به شرکت‌های فرانسوی می‌گویم اگر توافقی حاصل شود، رفع تحریم‌ها به کندی از سال 2015 آغاز می‌شود. 

این دیپلمات ارشد فرانسوی علاوه بر این به شرکت‌های کشورش گفته شرکت‌های سایر کشورها از جمله آمریکا و آلمان هم‌اکنون خود را برای ورود به بازار ایران آماده کرده‌اند و زمانی برای تلف کردن وجود ندارد. 

مقام مورد استناد رویترز تأیید کرده در صورت حصول توافق هسته‌ای احتمالی، لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه که به اعتقاد بسیاری از زمان نخست‌وزیری در دهه 1980 با ایران خصومت‌های شخصی داشته به تهران سفر خواهد کرد.