خبرهای ما از ایران و جهان را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید...
اینستاگرام
تلگرام
توییتر
غلامحسین کرباسچی درباره اظهارات رئیس دستگاه قضا با محوریت امید، به هممیهن گفت:
امید برای جامعه امری ضروری است، بنابراین باید تمام مسئولان با حرف و اقدامشان مردم را امیدوار کنند. جامعه ناامید در واقع ترسیم دوزخ دانته است که در آن هر فردی که به جهنم برود، باید امید را در خودش از بین ببرد و گمان نکند که وضعیت بهتر میشود و باید نجات یافتن را از ذهن خود بیرون کند.
با این حرفها مردم امیدوار میشوند اما در عمل میبینیم که کارکنان و زیردستان توجهی به این اظهارات نمیکنند و کار خودشان را انجام میدهند. این رویه موجب ناامیدی میشود. اینکه در رأس یک قوه حرفی زده میشود، اما در پاییندست به آن توجه نمیکند و این رفتارهایی که با مردم در زندانها و دادگاهها و سیستم قضایی میشود، همه ناامیدکننده است.
بررسی شود روزنامهنگاران روزنامه هممیهن و شرق به چه جرمی بیش از 8ماه است که در زندان هستند. توضیح داده شود که این دو روزنامهنگار چه جرمی خلاف قانون انجام دادهاند؟ چرا باید خانوادههای این دو روزنامهنگار این نگرانی را تحمل کنند و این بازداشت موجب بیمار شدن والدین آنها شود؟ این دو نفر چرا باید برای تهیه یک گزارش به زندان بروند؟ بهفرض که این گزارش یا هرچیزی در روزنامه چاپ نمیشد، بسیاری از مسائل اگر در نشریات و رسانهها منتشر نشود، قطعاً در فضای مجازی بازنشر داده میشود.
مردم بهدنبال عملگرایی در مسئولان هستند، اما وقتی میبینیم که تنها برای یک موضوع اثبات شده در تمام دنیا، مثل تغییر ساعت رسمی، کشور دچار بحران شده است، قطعاً مردم جامعه ناامید میشوند. چرا باید درگیر این باشیم که در نیمه اول سال ساعت را جلو ببریم یا نبریم؟ اینکه مردم را برای یک موضوع پیشپاافتاده درگیر میکنیم، قطعاً مردم را ناامید میکنیم.
دونالد ترامپ، رئیسجمهوری پیشین آمریکا در ارتباط با پرونده نگهداری اسناد محرمانه پس از خروجش از کاخسفید با ۳۷ فقره اتهام روبرو شده است.
در متن کیفرخواست صادره علیه دونالد ترامپ در این پرونده که روز جمعه منتشر شد او به «نگهداری اطلاعات در مورد امنیت ملی» و «کارشکنی در اجرای عدالت» متهم شده است.
حمیدرضا جلاییپور فعال سیاسی و استاد جامعهشناسی دانشگاه تهران:
اول اینکه مردم با «حرف، نسبت به حکومت امیدوار نمیشوند»، حرف درستی است. دوم اینکه، در میان سران سه قوه آقای محسنیاژهای روی آسمان آرزوها سیر نمیکند و با واقعیتها سروکار دارد و غیرشعاری حرف میزند و ارزیابی میکند؛ این هم حرف درستی است.
شما توجه داشته باشید افراد تندرو و زیرمتوسط با تصاحب سمتهای فنی در دو سال گذشته کارها را فشل کردهاند. کشور با انواع بحرانها روبهرو است، حالا یک بحران هم مدیریت فشل دستگاههای اداری و استانداریهاست. در هیچ دورهای چنین بروکراسیای در کشور بازیچه رادیکالیسم شعاری قرار نگرفته بود.
متاسفانه اگر این وضع تاسفبار نظام اداری ادامه پیدا کند و سیاستهای اصلی تغییر نکند، اوضاع در آینده مدام بدتر میشود. مردم بیشتر رنج میبرند و خود دولتمردان هم بیشتر به مخمصه میافتند. همان حرف آقای اژهای درست است. مردم با «حرف» امیدوار نمیشوند.
بهکارگیری چند مدیر غیرشعاری و آگاه، مقداری شرایط را تغییر میدهد. مشکل اینجاست که کسانی که در برگزاری انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ کارهای کلیدی در دست داشتند، همانها برای مردم رجز میخوانند! این صحبتها مردم را امیدوار نمیکند. کار را خرابتر میکند.
منابع نزدیک به خانواده دکتر فیروز نادری روز جمعه ۱۹ خرداد در فیسبوک از درگذشت این دانشمند برجسته ناسا خبر دادند.
دکتر فیروز نادری، مدیرکل پیشین اکتشافات منظومهٔ شمسی در ناسا و از ایرانیان سرشناس چندی پیش با انتشار پستی در صفحه فیسبوک خود از مصدومیت و بستری شدنش در بیمارستان خبر داد.
در اطلاعیهای که در فیسبوک آقای نادری همراه با عکسی از او در تخت بیمارستان منتشر شده، آمده است که او در پی افت ناگهانی ضربان قلب از حال رفته و به دلیل برخورد سرش به دیوار و جابجایی مهره گردن، نخاعش آسیب دیده است که باعث شده از گردن به پایین فلج شود.
او گفت که عمل جراحیاش روز دوشنبه ۱ خرداد انجام شده و دوران نقاهتش چهار تا پنج ماه طول میکشد.
نادری گفته که چند ماهی دیگر در شبکههای اجتماعی نخواهد بود و خانوادهاش هر از گاهی به نیابت از او پست میگذارند.
او گفته که این خبر را برای جلوگیری از شایعات منتشر کرده است.
فیروز نادری، ۷۷ ساله متولد شیراز، بیش از سه دهه در ناسا مشغول به کار بود و سمتهایی از جمله مدیرکل اکتشافات منظومه شمسی را بر عهده داشت. او در زمستان ۲۰۱۶ از ناسا بازنشسته شد و فیسبوک و اینستاگرامش مورد توجه گروه بزرگی از کاربران یرانی است.