شناسهٔ خبر: 6050337 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

افزايش قيمت هر کيلو گوشت بين هزار تا هزار و 500 تومان

موج- رئيس اتحاديه فروشندگان گوشت گوسفندي گفت: با توجه به اجراي طرح پيش‌درد کردن گوشت از ديروز، اين امر موجب افزايش 1000 تا هزار رو 500 توماني گوشت قرمز شده است.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرگزاري موج، علي اصغر ملکي، رئيس اتحاديه فروشندگان گوشت گوسفندي با اشاره به اجراي طرح پيش‌درد کردن گوشت از ديروز گفت: اين امر موجب افزايش 1000 تا هزار رو 500 توماني گوشت قرمز شد.
وي افزود: براساس اين طرح لاشه گوسفند به مدت 24 ساعت در دماي 4 الي 5 درجه زير صفر قرار مي‌گيرد.
به گفته ملکي مسوولان سازمان دامپزشکي با توجه به مشاهده مواردي از تب کريمه کنگو تصميم به اجراي طرح پيش سرد کردن گوشت گرفتند.
ملکي ادامه داد: با قرار دادن گوشت در اين دما وزن آن 500 تا 700 گرم کاهش مي‌يابد، اما؛ قرار دادن گوشت در اين دما موجب ميکروب‌زدايي و افزايش بهداشت گوشت مي‌شود.
وي با اشاره به قيمت گوشت در بازار گفت: هم اکنون گوشت قيمت 25 هزار و 500 تا 26 هزار تومان به مغازه‌دار عرضه مي‌شود و در واحدهاي صنفي به قيمت 29 تا 29 هزار و 500 تومان هر کيلو شقه بدون دنبه به فروش مي‌رسد.