شناسهٔ خبر: 6042910 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

موگرینی: ما به دنبال تمدید درازمدت مذاکرات نیستیم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از ترک وین در جمع خبرنگاران افزود: معیار ما توافق لوزان است/ در حال حاضر کار روی متن ادامه دارد/ اراده سیاسی برای دستیابی به توافق وجود دارد / اگر تا ۳۰ ژوئن به توافق نرسیم، پایان دنیا نخواهد بود

صاحب‌خبر -

 فدریکا موگرینی عصر امروز یکشنبه پیش از ترک وین در جمع خبرنگاران در بیرون از هتل کوبورگ محل برگزاری مذاکرات هسته ای افزود: تیم های مذاکره کننده امشب درباره متن توافق جامع بحث می کنند و در روزهای اینده که متن توافق نهایی شد به وین بازخواهندگشت.

موگرینی بار دیگر بر انعطاف پذیری نسبت به تاریخ 30 ژوئن برای نگارش متن توافق جامع تاکید و در عین حال گفت: اگر تا ان زمان به توافق نرسیم، پایان دنیا نخواهد بود.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا موضوع تمدید مذاکرات را رد کرد و گفت: بحث تمدید مذاکرات مطرح نیست و ما به دنبال تمدید دراز مدت مذاکرات نیستیم.

وی گفت: طرف های مختلف عزم دستیابی به توافق را دارند و تمدید مذاکرات لزوما کار را برای دستیابی به توافق اسان تر نخواهد کرد. من باید درباره تاریخ سی ژوئن انعطاف پذیر باشم ولی برای چند روز نه بیشتر.

موگرینی تاکید کرد: ما دوباره روی مسائل مذاکره نمی کنیم. معیار ما توافق لوزان است. نکاتی در این توافق وجود دارد که باید آن را به متن تبدیل کنیم و بعضی از این مسائل سیاسی و بعضی فنی هستند.

وی تاکید کرد: وزیران در روزهای اینده در مورد این مسائل که بعضا بسیار سیاسی هستند صحبت می کنند.

موگرینی گفت در حال حاضر کار روی متن ادامه دارد و در روزهای آتی نیز همین رویه را ادامه می دهیم.

فدریکا موگرینی تاکید کرد: اراده سیاسی ( برای دستیابی به توافق بر سر برنامه هسته ای ایران) وجود دارد.