شناسهٔ خبر: 60329020 - سرویس عکس
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

(تصاویر) برداشت چای بهاره در گیلان

با نزدیک شدن به اواسط بهار، برداشت و فرآوری چای در باغات استان گیلان آغاز شده است. فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چای‌های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید می‌شود.

برچسب‌ها:

نظر شما