به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، خط 132 کیلوولت پلان-جیوانی(پاکستان) با ارزش پروژه 2250 میلیارد ریال ، خط 230 کیلوولت اسپکه-نیکشهر(قطعه دوم) با ارزش پروژه 2000 میلیارد ریال، پست 230/132 کیلوولت پلان با ارزش پروژه 800 میلیارد ریال و افزایش ظرفیت ترانسفورماتور و توسعه پست 63.20 کیلوولت رمین با ارزش پروژه 200 میلیارد ریال از جمله پروژههایی است که در حوزه انتقال و فوق توزیع به بهرهبرداری رسید.
همچنین توسعه پست 20/63 کیلوولت چاهان با ارزش پروژه 100 میلیارد ریال و اتوماسیون کردن پست 63 کیلوولت گلشهر با ارزش پروژه 80 میلیارد از دیگر پروژههای حوزه انتقال و فوق توزیع است که فردا با حضور رئیس جمهور به بهرهبرداری رسید.
بر اساس این گزارش، در حوزه توزیع نیرو توسعه شبکه برق روستایی (شهرستان نیکشهر)، احداث شبکه فشار متوسط با هادی روکشدار جهت تعدیل فیدر دیرمان شهرستان پلان، نصب یک دستگاه بوستر (شهرستان نیکشهر)، جابه جایی پایههای معابر روستایی (شهرستانهای چابهار و کنارک)، رفع افت ولتاژ روستایی (شهرستانهای دشتیاری و نیکشهر)، تعویض شبکه سیمی به کابل خودنگهدار (شهرستانهای نگور، چابهار و نیکشهر) و برقرسانی به 500 واحد از مجموع هزار واحد مراد آباد چابهار، از جمله پروژههایی است که در این سفر به بهرهبرداری رسید.
احداث و اصلاح حدود 83 کیلومتر شبکه برق، نصب 26 دستگاه ترانسفورماتور و یک دستگاه بوستر از دیگر پروژههایی است که افتتاح شد.
با افتتاح پروژههای حوزه توزیع برق با اعتباری بالغ بر 41 میلیارد تومان حدود 14 هزار خانوار این مناطق از نعمت برق مطمئن و پایدار بهرهمند شدند.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سیستان و بلوچستان در خصوص خط جدید تبادل انرژی برق بین ایران و پاکستان اظهار داشت: پروژه خط 132 کیلو ولت از بخش پلان چابهار به جیوانی پاکستان به ارزش 2 هزار و 250 میلیون بوده که طول این خط 100 کیلومتر مدار است و طی 18 ماه تکمیل شده و در زمان کاهش نیاز مصرف برق در کشور، برق به پاکستان صادر و در زمان کمبود برق را از این کشور وارد میکنیم.
وی بیان کرد: مهمترین هدف افتتاح این خط، ایجاد زیرساخت جهت افزایش صادرات برق به ظرفیت 100 مگاوات به کشور پاکستان و ایجاد درآمد ارزی برای کشور است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سیستان و بلوچستان در حاشیه این مراسم اظهار داشت: همزمان با سفر رییس جمهور به سیستان و بلوچستان، پنج هزار و 839 میلیارد ریال پروژه در بخشهای توزیع و فوق توزیع این استان افتتاح شد.
مهدی پیری گفت: حدود پنج هزار و 430 میلیارد ریال پروژه در بخش فوق توزیع و 410 میلیارد ریال پروژه در بخش توزیع برق استان سیستان و بلوچستان افتتاح شد.
وی ادامه داد: خط 230 کیلو ولت اسپکه_نیکشهر(قطعه دوم)، پست 63 کیلوولت چاهان، خط 132 کیلوولت پلان_جیوانی(مرز پاکستان)، توسعه پست 132 / 230 کیلوولت پلان، افزایش ظرفیت ترانسفورماتور توسعه پست 63 کیلوولت رمین و اتوماسیون نمودن پست 63 کیلوولت گلشهر از جمله پروژههای افتتاح شده در بخش فوق توزیع است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: این پروژهها با هدف ایجاد زیرساخت جهت صادرات برق با ظرفیت 100 مگاوات به کشور پاکستان، تکمیل رینگ انتقال مرکز به جنوب استان، افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه، افزایش قدرت مانور شبکه، تامین مطمئن بار منطقه، امکان تامین برق متقاضیان جدید، تعدیل بار فیدرها، کاهش میزان خاموشی، بهینه سازی سیستم حفاظتی مدار و رله های حفاظتی پست، تبدیل پست معمولی به DCS و امکان فرمان پذیری و کنترل از راه دور پست در بخش فوق توزیع افتتاح و بهرهبرداری شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان نیز گفت: همزمان با سفر رئیسجمهور به این استان 11 پروژه توزیع برق در بخشهای مختلف احداث، اصلاح و توسعه شبکه برق افتتاح شد.
محمد رئیسی اظهار داشت: این 11 پروژه توزیع برق در بخشهای مختلف احداث، اصلاح و توسعه شبکه برق با مجموع اعتبار 41 میلیارد تومان افتتاح شده که با افتتاح این پروژهها 14 هزار خانوار این مناطق از نعمت برق مطمئن و پایدار بهرهمند شدند.
وی بیان کرد: توسعه شبکه برق روستایی در شهرستان نیکشهر، احداث شبکه فشار متوسط با هادی روکشدار برای تعدیل فیدر دیرمان شهر پلان، نصب یک دستگاه بوستر در شهرستان نیکشهر، جابهجایی پایههای معابر روستایی شهرستانهای چابهار و کنارک، رفع افت ولتاژ روستایی شهرستانهای دشتیاری و نیکشهر، تعویض شبکه سیمی به کابل خودنگهدار شهرهای نگور، چابهار و نیکشهر و برقرسانی به 500 واحد از مجموع یک هزار واحد منطقه "مرادآباد" شهر چابهار از جمله پروژههای افتتاح شده در سفر رئیسجمهور به جنوب سیستان و بلوچستان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: احداث و اصلاح 83 کیلومتر شبکه برق، نصب 26 دستگاه ترانسفورماتور و یک دستگاه بوستر دیگر پروژههای افتتاح شده است.
انتهای پیام/
∎