شناسهٔ خبر: 60235784 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

به مناسب هفته جهانی ارتباطات؛

نشست تخصصی «مسئله شناسی سواد رسانه‌ای در ایران»، پنج شنبه حضوری و مجازی

تمام دانشجویان و اساتید ارتباطات می‌توانند در این نشست تخصصی به صورت حضوری شرکت کنند و اگر امکان حضور فیزیکی ندارند می‌توانند از طریق نشانی اینترنتی panel.soore.ac.ir/join/4i8wd به صورت مجازی در این نشست حضور داشته باشند.

صاحب‌خبر -

 نشست تخصصی «مسئله شناسی سواد رسانه‌ای در ایران» در روز پنج شنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه با حضور اساتید سواد رسانه‌ای استان‌های مختلف کشور با همکاری دانشگاه سوره و ساترا برگزار می شود.
 
به گزارش عصر ایران به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا)، رحمان زنگنه مدیر اجرایی معاونت امور استان‌های انجمن سواد رسانه‌ای ایران و دبیر اجرایی نشست تخصصی «مسئله‌ شناسی سواد رسانه‌ای در ایران» گفت: نشست تخصصی سواد رسانه‌ای همزمان با هفته جهانی ارتباطات در روز روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۵ تا ۱۸ با حضور نزدیک به ۱۰۰ نفر از اساتید سواد رسانه‌ای استان‌های مختلف کشور با همکاری انجمن سواد رسانه‌ای ایران، دانشگاه سوره و ساترا در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار خواهد شد و ۳۰ نفر از اساتید برجسته سواد رسانه‌ای به این سوال پاسخ خواهند داد که اولویت اصلی فعالان سواد رسانه‌ای در شرایط کنونی کشور پرداختن به چه مسائلی باید باشد.
 
وی افزود: امروزه به موضوع سواد رسانه‌ای در ساحت‌های مختلف توجه شده اما کمتر به این موضوع پرداخته شده است که با توجه به محدودیت امکانات آموزشی و فرهنگسازی کدام یک از موضوعات مرتبط با سواد رسانه‌ای اولویت دارد.
 
زنگنه با بیان اینکه برخی از اساتید سواد رسانه‌ای معتقدند اولویت اصلی باید والدگری رسانه‌ای خانواده‌ها در فضای مجازی باشد گفت: هر چند موضوع والدگری رسانه‌ای در فضای مجازی تقریبا مورد وفاق اکثر اساتید سواد رسانه‌ای است اما در برخی موضوعات اختلاف نظر وجود دارد.

به‌عنوان نمونه برخی معتقد هستند در شرایط کنونی یکی از اولویت‌های اصلی باید آموزش راهکارهای تشخیص اخبار جعلی شبکه‌های ماهواره‌ای به عموم مردم باشد در حالی‌که برخی دیگر از اساتید معتقد هستند آموزش عمومی این مسائل زمان‌بر است و به‌جای این موضوع بر ضرورت تقویت رسانه‌های داخلی با هدف تولید و انتشار اخبار دقیق، جذاب و مفید تاکید می‌کنند و مخاطب هدف خود را مدیران و فعالان رسانه‌های جمعی داخلی می‌دانند نه عموم مردم.
 
وی افزود: یکی از موضوعاتی که در حال حاضر مورد توجه سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی است، ارتقای سواد تنظیم‌گری صوت‌و تصویر فراگیر مردم، مسئولان و فعالان رسانه‌ها است که با توجه به افزایش مصرف محصولات شبکه‌های نمایش خانگی به نظر می‌رسد این موضوع نیز از اولویت بالایی برخودار است و در این نشست راجع به مسائل این حوزه نیز صحبت خواهد شد.  
 
دبیر اجرایی نشست تخصصی «مسئله شناسی سواد رسانه‌ای در ایران» تاکید کرد: تمام دانشجویان و اساتید ارتباطات می‌توانند در این نشست تخصصی به صورت حضوری شرکت کنند و اگر امکان حضور فیزیکی ندارند می‌توانند از طریق نشانی اینترنتی panel.soore.ac.ir/join/4i8wd به صورت مجازی در این نشست حضور داشته باشند.