به گزارش روز شنبه ایرنا، مهدی اکبری معروف به عمو اکبری و معروف فیضی یا همان عمو فیضی با استفاده از تکنیک های ساخت کاردستی، نقاشی و استفاده از عروسک ها به قصه گویی و اجرای برنامه های شاد و متنوع با محوریت قرآن و خانواده می پردازند و لحظه های جذاب و آموزنده ای را برای بازدید کنندگان کودک و نوجوان نمایشگاه قرآن فراهم می آورند.
برگزاری مسابقه های معلومات عمومی بین خانواده ها و کودکان و نوجوانان بخش دیگری از برنامه این غرفه را به خود اختصاص می دهد.
بخش کودک و نوجوان بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با مسوولیت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و موضوع اصلی سبک زندگی ایرانی اسلامی هرشب میزبان مخاطبان ویژه خود است و آن ها را در فضایی فرهنگی و هنری با مضامین قرآنی آشنا می سازد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، برپایی برنامه ها و کارگاه های متنوع فرهنگی هنری بخشی از برنامه های تدارک دیده شده برای کودکان و نوجوانان است که با سه موضوع اصلی دوستی با طبیعت، مهربانی و دوستی در خانواده و راست گویی برپا می شود.
بیست وسومین نمایشگاه قرآن کریم هر شب تا 27 ماه مبارک رمضان از ساعت 19 تا 24 در محل باغ موزه دفاع مقدس تهران دایر است و کودکان و نوجوانان می توانند به همراه خانواده های خود از برنامه ها و فعالیت های تدارک دیده شده استفاده کنند.
فراهنگ ** 1883**1601**
کودکان شنونده قصه های قرآنی در نمایشگاه قرآن
تهران - ایرنا - عمو اکبری و عمو فیضی دو چهره تلویزیونی در بخش کودک و نوجوان بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم ویژه برنامه هایی را برای بازدیدکنندگان اجرا و قصه های قرآنی را برای بچه ها بازگو می کنند.
صاحبخبر -