شفقنا- وزرای خارجه اتحادیه عرب در نشست خود در قاهره، قطعنامه 8914 را صادر کرده و در آن از سرگیری مشارکت هیئت های سوری در نشست های شورای اتحادیه و تمامی سازمان های وابسته به آن از امروز را اعلام کردند.
به گزارش شفقنا به نقل از روسیا الیوم، در این نشست کشورهای شرکت کننده بار دیگر به حفظ حاکمیت، تمامیت ارضی و ثبات سوریه متعهد شدند و این امر با استناد بر پیمان اتحادیه عرب و اصول آن بود.
همچنین بر اهمیت تداوم و افزایش تلاش کشورهای عربی برای کمک به سوریه در خروج از بحران تأکید شد.
براساس گزارش میدل ایست نیوز، در این قطعنامه بر لزوم اتخاذ گام های عملی و سازنده برای حرکت به سمت حل بحران سوریه طبق طرح اقدام در برابر اقدام و سازگار با قطعنامه شماره 2254 شورای امنیت تأکید شد.
همچنین مقرر شد کمیته ارتباطی وزارتی متشکل از اردن، عربستان، عراق، لبنان، مصر و دبیرکل اتحادیه عرب برای اجرای بیانیه عمان و ادامه مذاکرات مستقیم با دولت سوریه در دستیابی به راه حل جامع بحران این کشور مطابق با طرح اقدام در برابر اقدام و سازگار با قطعنامه شماره 2254 شورای امنیت تشکیل شود.
در این نشست ازسرگیری مشارکت هیئت های دولتی سوریه در نشست های شورای اتحادیه عرب و تمامی سازمان ها و نهادهای وابسته به آن از روز 7 مه 2023 تصویب شد.
همچنین از دبیر کل اتحادیه عرب خواسته شد تا اجرای مفاد قطعنامه صادره و اطلاع رسانی به شورا از تحولات روی داده را پیگیری کند.
∎