صاحبخبر - در هفته گذشته بار دیگر بهای طلا روند افزایشی را به ثبت رساند، علت آن نیز تضعیف دلار آمریکا از یک سو و برگزاری جلسه کمیته بازار باز فدرال رزرو از سوی دیگر بود .
به گزارش تسنیم، در هفته گذشته بار دیگر بهای طلا روند افزایشی را به ثبت رساند که علت آن نیز تضعیف دلار آمریکا از یک سو و برگزاری جلسه کمیته بازار باز فدرال رزرو از سوی دیگر بود که در آن عنوان شد هرگونه افزایش نرخ بهره وابسته به بهبود بیشتر در بازار نیروی کار آمریکاست.
تحولات بازار طلا در هفته منتهی به 21 ژوئن 2015 (31 خردادماه 94) نشان میدهد قیمت طلا در بازار نیویورک در محدوده 5/1202-45/1181 دلار برای هر اونس در نرخهای پایانی ثبت شده است ضمن آنکه متوسط بهای طلا در هفته گذشته نسبت به متوسط ان در هفته ماقبل 05/1 درصد افزایش یافت.∎