شناسهٔ خبر: 60025330 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

(ویدئو) برداشت دارچین؛ از اره مخصوص تا لایه‌برداری

درخت دارچین باید حداقل دو سال سن داشته باشد تا شاخه‌های مناسب برای برداشت دارچین انتخاب شود. بعد از بارش شدید باران برداشت آسان می‌شود. باید از اره و ابزار مناسب برای قطع شاخه‌ها استفاده شود و لایه‌ها باید به صورت ۳ قسمتی و هر قسمت ۷.۶ سانتی متر برش بخورد.

صاحب‌خبر -

دارچین ادویه‌ای تهیه شده از بیرونی‌ترین لایه درختی به همین نام که پس از جدا شدن از تنه درخت، خشک شده و به صورت پودر یا رول استفاده می‌شود.

دارچین لایه قهوه‌ای مایل به قرمز در شاخه‌ها و تنه درخت دارچین است. برای برداشت آن، باید بخشی از درخت دارچین را قطع کرده و بیرونی‌ترین لایه پوست را برداشت. سپس با استفاده از یک لیسه رنگ، لایه دارچین را به صورت ورقه‌ای جدا کرده و سپس اجازه داد دارچین در محیط گرم خشک شود.

درخت دارچین باید حداقل دو سال سن داشته باشد تا شاخه‌های مناسب برای برداشت دارچین انتخاب شود. بعد از بارش شدید باران برداشت آسان می‌شود. باید از اره و ابزار مناسب برای قطع شاخه‌ها استفاده شود و لایه‌ها باید به صورت ۳ قسمتی و هر قسمت ۷.۶ سانتی متر برش بخورد.

دارچین باید پاک شود و سپس در محیط تمیز و گرم خشک شود. ۴ الی ۵ روز طول می‌کشد تا خشک شود. سپس به صورت پودر در آورده و یا به صورت رول قابل استفاده است. اما باید در جای خشک و خنک باید نگهداری شود.

منبع: اطلاعات آنلاین

برچسب‌ها:

نظر شما