منابع دیپلماتیک ایرانی در وین اعلام کردند، به غیر از وزیران خارجه ایران و آمریکا، فدریکا موگرینی مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیران خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه حضور خود را در روزهای شنبه و یک شنبه در وین اعلام کرده اند.
هنوز سفر وزیران خارجه چین و روسیه در دو روز آینده قطعی نشده است.
هیات های مذاکره کننده دو طرف در تلاش هستند تا 10 تیرماه "برنامه جامع اقدام مشترک" را به دست آورند. این برنامه شامل یک متن اصلی و ضمیمه که در مجموع حدود 40 صفحه است خواهد بود.
این منابع اعلام کرده اند که قرار نیست لزوما متنی در پایان این دور از مذاکرات به امضاء برسد چرا که این متن تعهد حقوقی برای دو طرف در برندارد، آنچه موجب اجرای موفقیت آمیز این برنامه خواهد شد، اجرای متقابل آن است.
این منابع هم چنین اعلام کرده اند که در حال حاضر بخش قابل توجهی از متن فعلی توافق جامع از پرانتز ها پاک شده است، اما پرانتزهای باقی مانده ناظر به موضوعات مورد اختلاف مهم و اساسی است.
یک منبع دیپلماتیک ایرانی دیگر نیز خاطرنشان کرد که «توافق در روزهای باقی مانده تا 10 تیرماه امکان پذیر و شدنی است به شرط آنکه راحل های به دست آمده قبلی در مذاکرات لوزان مبنای عمل قرار گیرد.»
به گزارش ایسنا، در یک هفته اخیر معاونان وزیران خارجی ایران و آمریکا با حضور هلگا اشمید معاون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به طور متناوب دیدار گفت وگو داشتند و همزمان بحث های کارشناسی و رایزنی های داخلی در جریان بوده است.
محمد جواد ظریف در آخرین اظهارات پیش از ترک تهران گفت: به وین میرویم تا یک توافق با دوام و منصفانه را به دست آوریم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان در حساب توئیتری خود با اشاره به سخنان روز سه شنبه مقام معظم رهبری در جمع مقامات و مسئولان کشوری و لشکری اظهار کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب تاکید کردند ایرانی ها خواستار توافقی عزتمند هستند و زیاده خواهیها را رد میکنند.
وی در این راستا تاکید کرد : به وین می رویم تا یک توافق بادوام و منصفانه را بدست آوریم.