شناسهٔ خبر: 5993330 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اعتدال | لینک خبر

حضور ۱۶۰ نفر در طرح نشاط معنوی آستان مقدس موسی مبرقع(ع) قم

صاحب‌خبر -


مسئول فرهنگی آستان مقدس امامزاده موسی مبرقع(ع) گفت: امسال در قالب طرح‌های نشاط معنوی و ضیافت الهی، ۱۶۰ دانش‌آموز، دانشجو و طلبه خواهر و برادر در کلاس‌های برگزار شده در این بقعه متبرکه حضور دارند.
حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمیان، مسئول فرهنگی آستان مقدس امامزاده موسی مبرقع(ع) با اشاره به اجرای طرح نشاط معنوی همگام با سایر بقاع متبرکه در این آستان مقدس، اظهار کرد: این طرح در سه رده سنی 7 تا 12 سال، 13 تا 16 سال و 16 تا 18 سال برگزار می‌شود.
وی افزود: 90 نفر از دانش‌آموزان دختر و 70 نفر از دانش‌آموزان پسر امسال در طرح نشاط معنوی آستان مقدس امامزاده موسی مبرقع(ع) ثبت نام کرده‌اند و در کلاس‌ها حضور دارند.
مسئول فرهنگی آستان مقدس امامزاده موسی مبرقع(ع) با بیان اینکه دانشجویان و طلاب هم در این کلاس‌ها شرکت دارند، گفت: کلاس‌های مذهبی شامل حلقه‌های معرفت، روخوانی و تجوید قرآن، محفل روزانه ترتیل‌خوانی و ... طی ماه مبارک رمضان و در قالب طرح ضیافت الهی تدارک دیده شده‌اند.
وی ادامه داد: همچنین کلاس‌های آموزش رایانه و زبان انگلیسی برای بانوان و آقایان و کلاس‌های خطاطی، خیاطی و نقاشی ویژه دختران در طرح نشاط معنوی این بقعه متبرکه گنجانده شده‌ است.