شناسهٔ خبر: 5982728 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: پرس تی‌وی | لینک خبر

«حمایت ترکیه از داعش عامل کشتار کوبانی»

صاحب‌خبر -

در حالی که تنش در تشکیل دولت ائتلافی ترکیه ادامه دارد، حزب طرفدار کردها در ترکیه حمله‌ی گروه تروریستی داعش به شهر مرزی کوبانی سوریه را کشتار جمعی خوانده و حمایت دولت ترکیه از پیکارجویان را علت آن عنوان کرده است.

فیگن یوکسکداغ یکی از رهبران حزب دموکراتیک خلق (HDP)، با اشاره به حمله‌ی روز پنج شنبه‌ی گروه تروریستی داعش به کوبانی گفت: «دولت ترکیه سال‌ها از داعش حمایت کرده است، کشتار امروز بخشی از این حمایت است.»

براساس اعلام گروه موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه، تروریست‌های داعش با سه خودروی بمب گذاری شده به شهر کوبانی سوریه حمله کردند که در این حملات ده‌ها نفر کشته و زخمی شدند.

این گروه همچنین اعلام کرد که تروریست‌های داعش دست‌کم 23 کرد سوری از جمله تعدادی زن و کودک را در روستای برخ بوطان در نزدیکی کوبانی اعدام کرده‌اند.

حزب طرفدار کردها در ترکیه با کسب 10 درصد آراء در انتخابات پارلمانی هفتم ژوئن، برای اولین بار در پارلمان ترکیه حضور خواهد داشت.

در همین حال حزب عدالت و توسعه، حزب حاکم ترکیه به دلیل آن که نتوانست اکثریت مطلق آراء را از آن خود کند، مجبور به تشکیل دولت ائتلافی است.

یوکسکداغ گفت: «اظهارات سیاستمداران ترکیه برای ما باطل است. این دولت ترکیه است که باید ثابت کند که از داعش حمایت نمی‌کند.»

وی همچنین تصریح کرد که «احتمال زیادی» وجود دارد که تروریست‌های داعش برای حمله‌ی روز پنج شنبه، از ترکیه وارد کوبانی شده باشند. در حالی که دولت سوریه نیز چنین موضوعی را مطرح کرده، آنکارا این اظهارات را رد کرده است و تاکید دارد که مهاجمان از خاک ترکیه وارد کوبانی نشده‌اند.

م ر/س م ل/م ح