صاحبخبر - به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، مبارزان کرد سوريه روز چهارشنبه (3 تير) تروريست هاي داعش را از شش روستاي ديگر در شمال سوريه بيرون راندند.
يگان هاي خلق کرد سوريه در چارچوب تهاجم گسترده خود بر ضد داعش که با هدف تامين امنيت مناطق کردنشين شمال سوريه آغاز شده است، به پيشروي هاي خود در مناطق از استان رقه که تحت کنترل داعش است، ادامه دادند و عناصر اين گروه را از شش روستاي ديگر بيرون راندند.
روستاهايي که روز گذشته توسط مبارزان کرد از چنگ داعش آزاد شد در حد فاصل شهر عين عيسي و تل ابيض که نزديک مرزهاي ترکيه واقع شده است، قرار دارند.
با اين وجود شبکه تلويزيوني الميادين لحظاتي پيش در خبر فوري گزارش داد: مرکز غير دولتي ديده بان حقوق بشر سوريه از ورود جنگجويان داعش به بخشي از جنوب شهر عين العرب(کوباني) خبر داد.
شبکه تلويزيوني پرس تي نيز لحظاتي پيش در خبري فوري اعلام کرد، نيروهاي کرد از کشته و زخمي شدن عده اي در انفجار خودروي بمب گذاري شده در کوباني خبر دادند.
گقتني است؛ در پي شکست هاي مکرر داعش از نيروهاي کرد سوري در مناطق مرزي، ترکيه به آمريکا و ديگر قدرت هاي غربي در خصوص اين پيشروي ها هشدار داد.
اين هشدار در سندي که به تأييد رجب طيب اردوغان، رئيس جمهور ترکيه رسيده، درج شده است.
اين سند در دو جلسه مقامات امنيتي در وزارت امور خارجه ترکيه، و پس از تصرف شهر تل ابيض (گري سپي) به دست نيروهاي کرد تهيه شد.∎