- خبر جدید دولت برای رتبه بندی معلمان | فیش حقوقی جدید معلمان صادر شد
- افزایش ناگهانی قیمت دلار در بازار امروز | قیمت دلار امروز چند؟
- کت و شلوار سرخ پوستی الهام حمیدی همه را شوکه کرد | الهام حمیدی با این عمل زیبایی انگار 20 سال جوونتر شد
- کاهش ناگهانی قیمت مرغ در بازار امروز | قیمت مرغ امروز به کیلویی چند تومان رسید؟
- فال فرشتگان 29 فروردین | فرشتگان برای شما چه پیام مثبتی دارند؟
- فال حافظ 28 فروردین ماه | نیت کنید و فال حافظ خود را بخوانید
- فال فنجون 28 فروردین ماه | فال فنجونتون امروز برای شما چی میخواهد؟
- حساب سرپرستان خانوار پر پول شد | واریز یارانه نقدی عید فطر برای این دهک ها
-
رونمایی الناز حبیبی از تیپ بهاری اش | خانم با این ست خفن و موهای آبشاری کلا یه آدم دیگه شده
-
رونمایی نعیمه نظام دوست از ظاهر جدیدش | خانم با این همه تغییر کلا یه آدم دیگه شده
-
رونمایی نفیسه روشن از خانه لاکچری اش | خانم چه فخری ام میفروشه با پولش
-
دور دور مینا وحید با ماشین میلیاردی اش در لواسان | خانم با این تیپ پسرانه همه را مات کرد
به گزارش "ورزش سه" هفته بیست و ششم رقابتهای لیگ برتر، با پیروزی سه تیم مدعی قهرمانی همراه شد تا رقابت در صدر جدول همچنان در نزدیکترین حالت ممکن دنبال شود.
آبیهای تهران در این هفته از مسابقات هوادار را با شش گل شکست دادند تا افزایش پنج گله تفاضل این تیم، صدر جدول ردهبندی را از چنگ سپاهان درآورد.
با پیروزی دو بر صفر سپاهان مقابل مس رفسنجان، در جدول ردهبندی همهچیز به حالت تساوی درآمد و استقلال و سپاهان، هردو در امتیاز 55 و تفاضل گل 24 با هم برابر شدند.
با این حال، تعداد گلهای زده بیشتر استقلال، این تیم را در صدر جدول ردهبندی قرار داده است. صدرنشینیای که البته در صورت پیروزی هر دو تیم در بازیهای پیش رو تا پایان فصل، به کار آبیها نخواهد آمد!
ماجرا از این قرار است که با اعلام سازمان لیگ پیش از شروع رقابتها، در پایان این فصل، بازی رودررو تعیینکننده تکلیف صدر و قعر جدول در صورت امتیازات برابر خواهد بود و به این ترتیب سپاهان با دبل استقلال در نیم فصل اول و دوم، در صورت برابری امتیازات، فارغ از هر تفاضل گلی، قهرمان رقابتها خواهد شد.
موضوعی که سهیل مهدی، رییس کمیته برگزاری مسابقات سازمان لیگ، بار دیگر در گفتوگو با ورزش سه روی آن صحه گذاشت تا به این ترتیب یکی از عجیبترین شرایط تاریخ لیگ در جدول را شاهد باشیم.
شناوری بازیها در طول فصل دلیلی است که سازمان لیگ برای تنظیم جدول بر اساس تفاضل گل تا پایان هفته بیست و نهم برمیشمرد، اما به محض پایان بازیها، بازی رودررو، ملاک تعیین رتبه تیمهای صدرنشین و قعرنشین لیگ در صورت برخورداری از امتیازات برابر خواهد بود.
موضوعی که باعث شده استقلال در حال حاضر صدرنشین لیگ باشد، اما قهرمانی در صورت پیشرفت جدول به همین منوال، در انتهای فصل، نصیب طلاییپوشان شود.
∎