شناسهٔ خبر: 59615860 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

اذعان پرتکرار مقامات، رسانه‌ها و کارشناسان صهیونیست؛

اسرائیل در حال فروپاشی است/ تنها نظامی که ممکن است تغییر کند نظام اسرائیل است نه ایران/ ایران هر وقت اراده کند می‌تواند اسرائیل را ناامن کند/ توازن قوا در منطقه به نفع تهران تغییر کرده/ ایران در حال ساخت خاورمیانه جدید است

«یونی بن‌مناخیم» تحلیلگر صهیونیست نیز نوشت: «شلیک راکت در ایام عید پسح از غزه و جنوب لبنان، نخستین مرحله از جنگ فرسایشی گروه‌های وابسته به ایران علیه اسرائیل با استفاده از راهبرد یکپارچگی جبهه‌هاست که ژنرال سلیمانی آن را طراحی کرده بود.»

صاحب‌خبر -
گروه بین الملل جهان نيوز: مقامات، رسانه ها و کارشناسان صهیونیست در هفته های اخیر صریحا اذعان کرده اند که بحث فروپاشی جامعه اسرائیل جدی است.

هاآرتص روزنامه عبری زبان هم اذعان کرده است که تنها نظامی که ممکن است تغییر کند نظام اسرائیل است نه ایران.

رهبرانقلاب در دیدار اخیرشان با کارگزاران نظام گفتند: ما گفتیم رژیم صهیونیستی ۲۵ سال دیگر را نمی‌بیند، خودشان عجله کردند و زودتر می‌خواهند بروند.

رسانه های صهیونیست مقصر اوضاع رو به زوال و فروپاشی رژیم صهیونیستی را پیامد عملیات های موفق جبهه مقاومت به رهبری جمهوری اسلامی ایران اعلام می‌کنند که اسرائیل از تقابل با این حملات چند جانبه ناتوان است.


جروزالم پست: ایران هر وقت اراده کند می تواند اسرائیل را ناامن کند
رسانه صهیونیستی جروزالم پست تاکید کرد: گستردگی حملات علیه اسرائیل، قدرت ایران را نشان داد.

این روزنامه با اشاره به حملات مختلف از چند جبهه شامل سوریه، لبنان، غزه، کرانه باختری و حتی سرزمین‌های اشغالی علیه رژیم صهیونیستی، آنها را بی‌سابقه و حاکی از قدرت محور مقاومت به رهبری ایران ارزیابی کرد.

جروزالم پست نوشت: یک هفته حمله همه‌جانبه از خاک لبنان، غزه و سوریه، راهبرد ایران را برای تهدید اسرائیل از جبهه‌های مختلف نشان داد. اگرچه ممکن است گروه‌های مختلفی مثل حماس، حزب‌الله، جهاد اسلامی و دیگر گروه‌های قدیمی یا جدید پشت حملات اخیر علیه اسرائیل باشند، اما همه این گروه‌ها به ایران وصل هستند.

این روزنامه خاطر نشان کرد: ایران از مدت‌ها پیش تلاش کرده تا نزاع را به درون مرزهای اسرائیل بکشاند و حمایت از حزب‌الله لبنان و حماس، اصلی‌ترین راهبرد آن برای رسیدن به این هدف در دهه‌های گذشته بوده است.

ایران به حماس برای توسعه موشک‌هایش کمک کرد، در شرایطی که قبلا موشک‌های حماس فقط چند کیلومتر برد داشتند، اما اکنون می‌توانند بیشتر نقاط اسرائیل را هدف قرار دهند.

جروزالم پست، از جنبش جهاد اسلامی به عنوان دیگر گروه مقاومت نزدیک به ایران نام برد و افزود: این گروه علاوه‌بر در اختیار داشتن هزاران راکت، نیروهای زیادی در کرانه باختری از جمله جنین دارد.

حزب‌الله لبنان دارای بیش از ۱۰۰ هزار راکت، سلاح‌های پیچیده نقطه زن، هدایت شونده و پهپاد است که توانست میدان گازی مورد مناقشه با رژیم صهیونیستی را مورد تهدید قرار دهد. شلیک راکت‌های منتسب به حماس از خاک لبنان، با هماهنگی حزب‌الله بوده است.

این روزنامه صهیونیستی، از غرب آفریقا، جنوب آمریکا و منطقه جولان در سوریه به عنوان مکان‌هایی یاد کرد که نیروهای حزب‌الله در آنها فعالیت دارند.

جروزالم پست همچنین مدعی ارسال یک پهپاد از خاک عراق به سرزمین‌های اشغالی در سال ۲۰۲۱ و پهپاد دیگری از خاک سوریه در اول‌آوریل امسال شد و نوشت: نیروهای حشدالشعبی عراق نیز از دیگر عوامل ایران و تهدیدی برای رژیم اسرائیل هستند.

این رسانه صهیونیست پیش‌بینی کرد در صورت وقوع جنگ، نیروهای مقاومت می‌توانند، روزی 1500 موشک و راکت به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کنند.

جروزالم پست با اشاره به هدف قرار دادن محل استقرار نیروهای مقاومت در سوریه توسط اسرائیل افزود: با وجود این حملات، حمله پهپادی اول‌آوریل و حملات راکتی در ۸ و ۹‌آوریل از خاک سوریه، حمله پهپادی ۳‌آوریل و حملات راکتی از غزه در تاریخ ۵ تا ۷‌آوریل، حملات راکتی از خاک لبنان در ۶‌آوریل و حملات در کرانه باختری و سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که تهدیدات ایران و عوامل آن از بین نرفته است.این میزان حملات راکتی از جبهه‌های مختلف اسرائیل بی‌سابقه است و ایران نشان داد که می‌تواند هر زمان که اراده کند، با کمک گروه‌های نیابتی، مرزهای ما را ناامن کند.


هاآرتص: تنها نظامی که ممکن است تغییر کند نظام اسرائیل است نه ایران
روزنامه عبری زبان هاآرتص گزرش داد که رژیم صهیونیستی در حال‌حاضر با طوفان بی‌سابقه جنگ در چند جبهه روبه‌رو است؛ جنگی که یک طرف آن ایران و هم‌پیمانان این کشور در منطقه یعنی حماس و حزب‌الله به‌شمار می‌رود.

این روزنامه نوشت: درگیری‌های کنونی در جبهه‌های مختلف برآمده از راهبرد حماس و حزب‌الله مبنی بر مبارزه با اسرائیل از طریق عملیات فرسایشی تا زمان نابودی آن است.

هاآرتص در ادامه نوشت: اوضاع منطقه‌ای و بین‌المللی اسرائیل از این بدتر نمی‌شود. درحالیکه باید از روند عادی‌سازی روابط به عنوان سکویی برای ترسیم جایگاه اسرائیل در منطقه استفاده می‌شد، اکنون اوضاع امارات، بحرین و مراکش در شرایطی است که نمی‌توان از آن دفاع کرد. مصر و اردن نیز اقدام به کاهش سطح روابط خود کرده‌اند.

بر اساس گزارش این روزنامه، راهبرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم‌صهیونیستی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران نیز کاملاً نابود شده و روابط با آمریکا نیز به صورت بی‌سابقه ای متشنج است. بدون آمریکا یک هم‌پیمان بسیار مهم اسرائیل به‌شمار می‌رود معلوم نیست این رژیم بتواند یک روز نیز دوام بیاورد.

هاآرتص نوشت: ما اکنون با طوفانی روبه‌رو هستیم که پیش از این تحلیلگران نسبت به وقوع جنگ در چند جبهه هشدار می‌دادند. ایران، حماس و حزب‌الله از آشوب جاری در داخل اسرائیل خوشحال هستند. چرا نباشند؟ تمام این درگیری‌ها قدرت بازدارندگی اسرائیل را تضعیف کرده و جایگاه بین‌المللی آن را نابود می‌کند. تنها نظامی که پیش‌بینی می‌شود درآینده نزدیک در منطقه تغییر کند اسرائیل است نه ایران.


نیوزویک: آمریکا و اسرائیل از موشک‌ها و پهپادهای ایران می‌ترسند
مجله نیوزویک فاش کرد ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی نه‌تنها قادر به تامین پدافند هوایی مطمئن برای اوکراین نیست، بلکه خودشان را هم در مقابل سیستم موشکی و پهپادی جبهه مقاومت به‌ویژه ایران، آسیب‌پذیر می‌دانند.

نیوزویک در این‌باره می‌نویسد: اوکراین چندی قبل ادعای استفاده روزافزون روسیه از پهپادهای ساخت ایران، از اسرائیل خواست تا سامانه دفاع موشکی گنبدآهنین خود را که می‌تواند به محافظت در برابر راکت‌ها، پهپادها و برخی از انواع موشک‌ها کمک کند، در اختیار کی‌یف قرار دهد.

اما سوال این است که چرا خود ایالات متحده سیستم دفاع هوایی و موشکی پاتریوت را در اختیار اوکراین قرار نداده است. مطمئنا، ایالات متحده از ژانویه سال 2021، بیش از 18 میلیارد دلار کمک امنیتی به اوکراین کرده است که شامل مجموعه‌ای از تسلیحات و مهمات می‌شود. اما سیستم‌های پاتریوت جزو این کمک‌ها نیست.

دلیل اول این است که ارتش آمریکا به‌دلیل سال‌ها هزینه ناکافی در دفاع هوایی و موشکی، از تعداد کافی این سامانه‌ها برای محافظت از نیروهای آمریکایی برخوردار نیست. چه رسد به اینکه متحدان و شرکای آنها، برخوردار شوند.

هرگونه تصمیم برای ارسال سامانه‌های پاتریوت به اوکراین مستلزم آن است که ارتش ایالات متحده از منابع برنامه‌های اضطراری خود بکاهد. در ژانویه 2020، ایران تعدادی موشک بالستیک را به دو پایگاه در عراق که محل استقرار نیروهای آمریکایی است، شلیک کرد. با نداشتن دفاع موشکی بالستیک در منطقه، نیروهای آمریکایی چاره‌ای جز تلاش برای پناه گرفتن و منتظر ضربه ماندن نداشتند بیش از 100 سرباز آمریکایی دچار آسیب مغزی شدند.

برخی ممکن است بگویند اسرائیل می‌تواند با خیال راحت برخی از سیستم‌های گنبدآهنین و رهگیرهای خود را به اوکراین بفرستد. با این حال، مشکل اسرائیل این است که انتظار دارد که حماس و جهاد اسلامی فلسطین برای دور بعدی درگیری، دوباره مسلح شوند. بدتر از آن، حزب‌الله، از گروه‌های نزدیک به ایران، حدود 150 هزار راکت و موشک زمین به زمین و حدود دو هزار هواپیمای بدون سرنشین دارد. اکثر راکت‌ها و موشک‌ها سیستم‌هایی نسبتا ابتدایی دارند. با این حال، بخشی از آنها، مهمات هدایت‌شونده دقیقی هستند که در اصابت به اهداف موردنظر خود موثر عمل می‌کنند و نیاز به هزینه بیشتری برای رهگیری موشکی دارند. درواقع، اگر حزب‌الله روزانه هزار و 500 راکت و موشک پرتاب کند، دفاع موشکی اسرائیل ممکن است از بین برود. بدتر از آن، برخی در اسرائیل نگران هستند که روسیه بتواند یک سیستم گنبدآهنین ارسال شده به اوکراین را تصرف کند و سپس این سیستم و اطلاعات آن را در اختیار ایران قرار دهد. تهران و نیروهای نیابتی‌اش بدون شک از این اطلاعات برای توسعه قابلیت‌هایی برای دور زدن توانایی‌های دفاعی گنبدآهنین، کاهش اثربخشی آن و افزایش توانایی حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی فلسطین در درگیری‌های آینده استفاده خواهد کرد. اگرچه خطرات تسخیر سامانه گنبد آهنین توسط روسیه را می‌توان به میزان قابل توجهی با استقرار آن در مناطق دور از خط مقدم کاهش داد، نگرانی در اسرائيل با توجه به روابط  رو به‌ رشد بین روسیه و ایران، قابل درک است.


تایمز اسرائیل: ایران در حال ساخت خاورمیانه جدید است
نشریه الکترونیکی «تایمز آو اسرائیل» اخیرا در گزارشی با تصریح اینکه « ایران به‌دنبال ساخت خاورمیانه جدید است» عنوان کرد: «محور تحت حمایت پکن-تهران در راستای مصالحه و اتحاد استراتژیک با کشورهای مسلمان اهل سنت چالش‌های امنیتی مهمی را برای اسرائیل و آمریکا ایجاد می‌کند.»

این رسانه در بخش دیگری از گزارش خود با اشاره به اینکه «آمریکا به شدت نگران محور نوظهور در منطقه بین ایران، روسیه، چین و عربستان سعودی است» اظهار داشت: «اعتماد به نفس روزافزون تهران در کل منطقه احساس می‌شود و این تحولات، نیازی به گفتن ندارد که پیامدهای عمیقی برای اسرائیل به همراه دارد.»
 
توازن قوا در منطقه به نفع تهران تغییر کرده است
«یونی بن‌مناخیم» تحلیلگر صهیونیست نیز نوشت: «شلیک راکت در ایام عید پسح از غزه و جنوب لبنان، نخستین مرحله از جنگ فرسایشی گروه‌های وابسته به ایران علیه اسرائیل با استفاده از راهبرد یکپارچگی جبهه‌هاست که ژنرال سلیمانی آن را طراحی کرده بود.»

وی تأکید کرد دور کنونی نبرد تنها نخستین مرحله از برنامه‌ریزی تدریجی برای نابودی موجودیت رژیم صهیونیستی است و مراحل بعدی در ادامه خواهد آمد.
 
بن‌مناخیم اذعان کرد: ارزیابی «محور مقاومت» به رهبری ایران این است که اسرائیل به دلیل موج اعتراضات و بحران رابطه با آمریکا ضعیف شده و نمی‌تواند همزمان در چندین جبهه بجنگد و با شلیک ده‌ها هزار راکت و موشک دوربرد که با موجی از عملیات در کرانه باختری همراه خواهد بود، رویارویی موفقی داشته باشد.
 
این تحلیلگر صهیونیست در ادامه با اعتراف به اینکه: «توازن قوا در منطقه پس از ورود ایران به محور چین و روسیه و ازسرگیری روابط با عربستان، به نفع تهران تغییر کرده است.» اظهار داشت: «اسرائیل در چند جبهه امنیت خود را در خطر می‌بیند و حملات نظامی اسرائیل علیه ایران و حزب‌الله در سوریه نمی‌تواند آنها را شکست دهد. ضمن این‌که فلسطین، عراق، یمن، سوریه و لبنان منافع مشترکی در اتحاد با ایران علیه اسرائیل دارند.» به اعتقاد بن‌مناخیم، آغاز جنگ با راهبرد «یکپارچه‌‌سازی جبهه‌ها» برای اسرائیل بسیار خطرناک است و به یافتن راه و زمان مناسب برای مقابله نیاز دارد.
 
ما خودمان را گول می‌زنیم این خود جنگ است!
ایهود یعاری، تحلیلگر صهیونیست در برنامه‌ای تلویزیونی در شبکه 12 اسرائیل در پاسخ به این سؤال که عملیات‌های پی‌در‌پی، هفده کشته در سه ماه ابتدایی سال و شلیک ده‌ها موشک از شمال و جنوب [به سوی اسرائیل] را چگونه می‌بینید؟ اذعان کرد: معتقدم اکثریت ما در طول این مدت به خودمان دروغ می‌گفتیم. اتفاقاتی که در حال رخ دادن است، مقدمه یک جنگ بزرگ و وحشتناک نیست. این خود جنگ است! عملیات با چاقو‌، راکت، موشک و پهپاد اینجا و آنجا یک جنگ است. جنگی مداوم، هرچند شدت آن کم و زیاد شود.

تحلیلگر صهیونیست ادامه داد: برخی از ما خودمان را فریب داده‌ایم یا حداقل ظاهر تصمیمات دولت این را نشان می‌دهد. حملاتی که دیدیم فقط مربوط به حماس نبود، بلکه اولا مربوط به حزب‌الله بود. به درخواست ایران بود ولی مربوط به حزب‌الله است. وی با اشاره به اینکه نظامیان اسرائیلی فقط به اهداف حماس حمله کرده‌اند، گفت: نباید خودمان را درباره پشت‌پرده این حملات گول بزنیم.


خودمان اسرائیل را به فروپاشی می‌رسانیم
«تامیر پاردو» رئیس‌سابق موساد اذعان کرد که فروپاشی این رژیم نیازی به دشمن خارجی یا ایران ندارد. این مقام امنیتی سابق در تل‌آویو افزود: «فروپاشی ما نیاز به ایرانی‌ها ندارد و ما هم اکنون در فاجعه در حال شکل‌گیری هستیم.» این موضع‌گیری مقام سابق موساد به دنبال هشدارهای مشابه از سوی رئیس رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد.

هشدار فروپاشی اسرائیل
«اسحاق هرتزوگ»، رئیس رژیم صهیونیستی نیز طی یک ماه گذشته حداقل در دو نوبت نسبت به فروپاشی رژیم صهیونیستی هشدار داده است.

هرتزوگ جمعه گذشته با ابراز نگرانی از آشفتگی وضعیت سیاسی و اقتصادی تل آویو گفت: «آنچه در حال وقوع است یک فاجعه واقعی است، چون سرزمین ما در برابر چشمان مان در حال فروپاشی است.»


جامعه اسرائیل در حال فروپاشی است
«یائیر لاپید» رهبر مخالفان درسرزمین‌های اشغالی پس از اظهارات «ایتمار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی نتانیاهو که در آن مخالفان را به «تشویش» متهم کرد، انتقادات شدیدی را علیه او آغاز و تصریح کردند که او با اقدامات و مواضعش، «اسرائیل را وارد یک رویارویی نظامی با دشمن می‌کند».

لاپید خاطرنشان کرد: «بن‌گویر از مسئولیت طفره می‌رود و به دنبال این است که شکست‌های خود را به گردن دیگران بیندازد». گانتز هم از نتانیاهو خواست تا بن گویر را از سمت خود برکنار کند، زیرا سخنانش نشان دهنده «عقل از دست رفته» اوست!

رهبر مخالفان در ادامه انتقاداتش از کابینه نتانیاهو تصریح کرد: «در ۱۰۰روز گذشته، دولت باعث ویرانی داخلی بی‌سابقه‌ای شد؛ جامعه اسرائیل در حال فروپاشی است، این یعنی بزرگترین بحران ملی در تاریخ ما».

فیلم

نظر شما