- خبر فوری دولت برای یارانه نقدی فروردین ماه | یارانه نقدی این افراد قابل برداشت نیست
- جاماندگان سهام عدالت بخوانند | ثبت نام جاماندگان سهام عدالت آغاز شد
- تغییر قیمت دلار در بازار امروز | پیش بینی شوکه کننده از قیمت دلار برای هفته آینده
- انفجار در بازار قیمت خودرو | این خودرو پر طرفدار 2 میلیاردی شد
- قیمت مسکن گران شد|صاحبخانه ها دست به عصا شدند|پیش بینی مهم
- تعرفه جدید واردات خودرو اعلام شد|ورود این خودروها ممنوع!
- عکس عجیب شهاب حسینی و یک زن ناشناس در خیابانی در آمریکا
- عکس|چهره عجیب و پیر شده پرویز پرستویی در مراسم ختم مرحوم پوراحمد
-
رونمایی سحر دولتشاهی از تیپ بهاری اش | خانم با این ست خفن همه را مات کرد
-
رونمایی آزاده صمدی از چهره جدیدش | آزاده صمدی با این عمل زیبایی 180 درجه عوض شد
-
رونمایی ژاله صامتی از همسر جوانش | همسر ژاله صامتی کیست؟
-
شبنم قلی خانی چه بلایی سر خودش آورد | تغییر شوکه کننده شبنم قلی خانی همه را میخکوب کرد
حجم ویدیو: 11.48M
مدت زمان ویدیو: 00:01:12
به گزارش رکنا ، سرهنگ کارآگاه " علی ولیپور گودرزی " رئیس پلیس آگاهی پایتخت اظهار کرد: فرودین ماه امسال، در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، کارآگاهان اداره نهم پلیس آگاهی در جنوب تهران در حال گشتزنی بودند که به یک خودروی بنز با 3 سرنشین مشکوک شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.
وی افزود: بررسیهای اولیه کارآگاهان نشان میداد، خودروی بنز چندی قبل از شرق تهران به سرقت رفته و سرنشینان آن سارقان حرفهای خودرو هستند که همین سرنخ کافی بود تا دستور ایست وسیله نقلیه مذکور صادر شود.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: سرنشینان خودروی بنز پس از مشاهده گشت پلیس بلافاصله به طرز خطرناکی متواری شدند و با حرکات مارپیچ به خودرویهای عبوری شهروندان آسیب وارد کردند و به هشداری کارآگاهان بیتوجهی کردند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: کارآگاهان در نخستینگام با رعایت قانون بکارگیری سلاح به لاستیک خودروی متهمان شلیک کردند که در ادامه با ایجاد طرح مهار وسیله نقلیه مذکور را متوقف و موفق به دستگیری 3 مرد جوان شدند.
سرهنگ کارآگاه ولیپور گودرزی با بیان اینکه از صندوق عقب خودروی بنز آلات و ادوات سرقت کشف شده است، خاطرنشان کرد: متهمان پس انتقال به اداره پلیس آگاهی در تحقیقات ابتدایی به جرم خود مبنی بر سرقت بنز و دیگر سرقتهای دیگر خودرو در سطح معابر تهران اعتراف کردند.
وی افزود: در تحقیقات تکمیلی کارآگاهان نیز مشخص شد، متهمان دارای سوابق متعدد کیفری بوده که با تشکیل یک باند، اقدام به سرقت خودروهای شهروندان در ساعات پایانی شب در سطح خیابانهای تهران میکردند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی متهمان برای کشف جرائم احتمالی و شناسایی سایر شکات دیگر در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفتند.
∎