شناسهٔ خبر: 59599623 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مثلث | لینک خبر

درگیری احمقانه ژاکا لیورپول را به بازی برگرداند

کریس ساتن، مهاجم سابق انگلیسی، معتقد است که درگیری گرانیت ژاکا با ترنت الکساندر آرنولد، باعث بازگشت لیورپول در دیدار روز گذشته مقابل آرسنال شد.

صاحب‌خبر -
آنچه دیگران می خوانند:
  • خبر فوری دولت برای یارانه نقدی فروردین ماه | یارانه نقدی این افراد قابل برداشت نیست
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند | ثبت نام جاماندگان سهام عدالت آغاز شد
  • تغییر قیمت دلار در بازار امروز | پیش بینی شوکه کننده از قیمت دلار برای هفته آینده
  • انفجار در بازار قیمت خودرو | این خودرو پر طرفدار 2 میلیاردی شد
جذابترین ها
  • قیمت مسکن گران شد|صاحبخانه ها دست به عصا شدند|پیش بینی مهم
  • تعرفه جدید واردات خودرو اعلام شد|ورود این خودروها ممنوع!
  • عکس عجیب شهاب حسینی و یک زن ناشناس در خیابانی در آمریکا
  • عکس|چهره عجیب و پیر شده پرویز پرستویی در مراسم ختم مرحوم پوراحمد
برترین‌ها
  • رونمایی سحر دولتشاهی از تیپ بهاری اش | خانم با این ست خفن همه را مات کرد رونمایی سحر دولتشاهی از تیپ بهاری اش | خانم با این ست خفن همه را مات کرد
  • رونمایی آزاده صمدی از چهره جدیدش | آزاده صمدی با این عمل زیبایی 180 درجه عوض شد رونمایی آزاده صمدی از چهره جدیدش | آزاده صمدی با این عمل زیبایی 180 درجه عوض شد
  • رونمایی ژاله صامتی از همسر جوانش | همسر ژاله صامتی کیست؟ رونمایی ژاله صامتی از همسر جوانش | همسر ژاله صامتی کیست؟
  • شبنم قلی خانی چه بلایی سر خودش آورد | تغییر شوکه کننده شبنم قلی خانی همه را میخکوب کرد شبنم قلی خانی چه بلایی سر خودش آورد | تغییر شوکه کننده شبنم قلی خانی همه را میخکوب کرد
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

به گزارش "ورزش سه"، آرسنال روز گذشته در دیدار حساس میهمان لیورپول بود و ابتدا با دو گل پیش افتاد، اما بعد از اینکه ژاکا در دقیقه 41 با الکساندر آرنولد درگیر شد، بلافاصله تیم میزبان به گل اول رسید و در نهایت با زدن گل دوم در دقیقه 86، کار را به تساوی کشید.

ساتن معتقد است که درگیر شدن غیرضروری ژاکا با الکساندر آرنولد روند بازی را به سود لیورپولی‌ها تغییر داد.

او به دیلی میل گفت: «یورگن کلوپ عادت دارد که بازیکنان لیورپول را "از ذهنی هیولا" توصیف کند. اما در 40 دقیقه ابتدایی این دیدار، آنها بیشتر شبیه موش بودند.

لیورپول خوابیده بود و 2-0 عقب افتاد و کاری انجام نمی‌دادند که هواداران‌شان از آنها حمایت کنند. 

سپس گرانیت ژاکا آنها را از خواب بیدار کرد. خیلی احمقانه بود. با دعوا کردن با ترنت الکساندر آرنولد، او باعث شد تا هواداران لیورپول در آنفیلد تهییج شوند.

درگیری آنها سرایت کرد و تیم لیورپول را به بازی برگرداند. آن عصبانیت نیروی جدیدی به آنها داد و باعث بازگشت کامل آنها در نیمه دوم شد. همه به لطف آن لحظه‌ای بود که ژاکا دچار اشتباه محاسباتی شد.

من مطمئنم میکل آرتتا از این موضوع عصبانی خواهد بود. این درگیری واقعا غیرضروری بود که باعث شد لیورپول از آن حالت بازی کردن منفعل خارج شود.»