شناسهٔ خبر: 59527153 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

دکه - ۱۴۰۲/۰۱/۱۷

سازندگی در «سال امتحان نظام» به نقل از حسن روحانی «راه اصلی مشکلات برگزاری همه‌پرسی در زمینه سیاست خارجی، سیاست داخلی و اقتصاد است... کاهش تورم شدنی است، کما اینکه دو بار در تاریخ جمهوری اسلامی تجربه شده و مردم ثمرات آن را چشیده‌اند. نوبت اول و در سال‌های ۱۳۸۴-۱۳۸۲ در دولت دوم خاتمی و نوبت دوم با شروع برجام در زمستان ۱۳۹۴ تا بهار ۱۳۹۷ قبل از خروج ترامپ از برجام رقم خورده است».

صاحب‌خبر -

هفت صبح در «راز بقا» به روزگار سخت استارت‌آپ‌ها در سال ۱۴۰۲ پرداخت و نوشت: «امسال سال بقای استارت‌آپ‌هاست؛ این پیش‌بینی بسیاری از مدیران شرکت‌های استارت‌آپی است و برنامه‌ریزی روی آن را آغاز کرده‌اند.  برخی فعالان این حوزه اعتقاد دارند که قرار است حباب استارت‌آپی بترکد». اعتماد در «بازی رسانه‌ای با توافق موقت» نوشت: «به نظر می‌رسد جمهوری اسلامی ایران تمایلی به پیشبرد ایده توافق موقف نداشته باشد و آن را به اصطلاح یک تله از سوی غرب به خصوص آمریکا بداند». کیهان در خصوص واکنش به موضوع حجاب در «نه به آن پونزکاری و نه به این کنشگری ماستی» نوشت: «کسانی که چند دهه قبل پونز بر سر افراد بد حجاب می‌کردند، حالا از ماست هم برای فضاسازی علیه الزام حجاب دریغ نمی‌کنند؛ چرا که دست‌شان از هر نوع کنشگری سالم و سازنده سیاسی خالی است.

یک سطل ماست بر سر دختری آوار می‌شود و موجی از تعابیر و تفاسیر، روح و روان جامعه را زخمی می‌کند. یکی از احتمال تبدیل ماست به اسید! در آینده نزدیک خبر می‌دهد.» جمهوری اسلامی هم در ادامه واکنش‌ها به موضوع حجاب، نوشت: «آن امام جمعه که از کاسب‌ها می‌خواهد به بی‌حجاب‌ها چیزی نفروشند، گویا در میان مردم زندگی نمی‌کند و نمی‌داند حتی کاسب‌ها هم از این قبیل امور عبور کرده‌اند. حجاب و سایر احکام دین، هرچند فرع و حاشیه نیستند ولی اجرای عدالت، رعایت حقوق عمومی و تامین رفاه و معیشت مردم، قطعا بر آنها مقدمند. اگر کار به کاردان سپرده شود و عدالت و حقوق عمومی و تامین رفاه و معیشت رعایت شوند، حجاب و سایر احکام دین نیز توسط خود مردم و بدون توسل به زور رعایت خواهند شد».

نظر شما