شناسهٔ خبر: 5949227 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

بررسی تحولات خاورمیانه موضوع دیدار لاوروف و فابیوس

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در دیدار با لوران فابیوس همتای فرانسوی خود تحولات خاورمیانه و در رأس آن سوریه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری العهد، وزارت امور خارجه روسیه با صدور بیانیه ای اعلام کرد لاوروف و فابیوس در حاشیه نشست وزرای امور خارجه چهار کشور گروه «نورماندی» ( روسیه، اکراین، فرانسه و آلمان) در مورد مسائل مهم بین المللی گفتگو و تبادل نظر کردند.

 طبق اعلام وزارت امور خارجه روسیه طرفین در دیدار خود بر اهمیت مبارزه با تروریسم به ویژه گروهک تروریستی داعش تاکید کرده و برخی مسائل فی مابین و همکاری دو جانبه را بررسی کردند.

اصطلاح «ترکیب نورماندی» به نشست رهبران 4 کشور روسیه، اوکراین، فرانسه و آلمان در جریان شرکت آنها در جشن های سال 2014  نورماندی (در فرانسه) بازمی‌ گردد که رهبران این کشورها گردهم جمع شده و راه‌های حل و فصل بحران اوکراین را بررسی کردند. از آن تاریخ تاکنون وزرای امور خارجه این کشورها بطور مرتب تماس‌های تلفنی 4 جانبه‌ای برای بررسی روند اوضاع در شرق اوکراین برقرار می‌کنند.

دوشنبه گذشته، 5 ژانویه (15 دی ماه) نشستی به شکل «ترکیب نورماندی» (شامل روسیه، اوکراین، فرانسه و آلمان) در سطح مدیران سیاسی وزارتخانه ‌های امور خارجه این کشورها در برلین، پایتخت آلمان برگزار شد که هدف از آن بخشیدن انگیزه تازه به تلاشها برای حل و فصل بحران در شرق اوکراین بود.