به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا)، دولت و وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در بیانیه هایی از توافق ایران و عربستان برای ازسرگیری روابط میان دو کشور استقبال کرد.
در بیانیه وزارت خارجه فلسطین آمده است که این توافق می تواند منجر به ثبات و امنیت و همکاری میان کشورهای منطقه شود.
تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد که این توافق می تواند در حل کردن بحران ها و مشکلات منطقه سهیم باشد و شبح جنگ را از منطقه دور کند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز از توافق ایران و عربستان استقبال کرد.
خلیل الحیه، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد که ما از احیای روابط ایران و عربستان استقبال میکنیم و آن را گامی مهم در مسیر وحدت امت و تقویت امنیت و تفاهم بین کشورهای اسلامی و عربی و تحقق ثبات و آرامش در منطقه میدانیم.
الحیه تصریح کرد که ما این اقدام مهم را به نفع قضیه فلسطین و حمایت از پایداری ملت فلسطین در مقابله با دشمن اشغالگر و جنایات بیوقفه آن علیه ملت، سرزمین و مقدسات آن میدانیم.
جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز به اعلام توافق میان عربستان سعودی و ایران برای ازسرگیری روابط دوجانبه واکنش نشان داد.
این جنبش طی بیانیه ای اعلام کرد؛ امیدواریم که توافق میان دو کشور مسلم، تاثیرات و نتایج مثبت برای مساله فلسطین داشته باشد و از حق ملت ما در مبارزه و مقاومت تا بازپس گیری حقوق تاریخی و شرعی ثابت خود حمایت کند.
در بیانیه جنبش جهاد اسلامی آمده است ما از توافق عربستان سعودی و ایران و ازسرگیری روابط میان دو کشور اسلامی استقبال می کنیم، کاهش تنش ها در منطقه به نفع منطقه ما و در راستای منافع ملتها و کشورهای عربی و اسلامی است.
خاطر نشان می شود جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی روز جمعه نوزدهم اسفند در پکن پایتخت چین رسما ازسرگیری روابط دوجانبه را اعلام کردند.
انتهای پیام/ ر. ی