شناسهٔ خبر: 59054731 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: پارس نیوز | لینک خبر

طرز تهیه کیک آجیلی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

کیک آجیلی یا کیک مغزدار یکی از کیک های پرطرفدار امسال می باشد که خیلی خوشمزه و بسیار شیک و مجلسی است. برای تهیه این کیک می توانید مغزها را داخل کیک ریخته یا فقط روی کیک بریزید.

صاحب‌خبر -

کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و محبوب می باشد. کیک آجیلی طرفداران زیادی دارد. کیک آجیلی به روش های متنوعی تهیه می شود.

کیک آجیلی

برای تهیه کیک آجیلی مجلسی ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بریزید و هم بزنید تا حجم آن زیاد شود و پف کند سپس شکر را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن تقریبا ۱۰ دقیقه بهم بزنید. همچنین اگر علاقه دارید میتوانید مقاله ترفند های هوشمندانه برای جایگزین کردن شکر در رژیم غذایی را مشاهده نمایید.

وقتی مخلوط کرم رنگ و کشدار شد وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن آزاد شود و در مواد پخش شود سپس پودر هل را بریزید و هم بزنید تا کاملا با همه مواد ترکیب شود.

کیک آجیلی

بعد از آن روغن مایع را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا روغن کاملا با مواد مخلوط شود، سپس شیر ولرم را روی مواد بریزید و دوباره هم بزنید تا با مواد خوب ترکیب شود.

سپس در ظرفی دیگر آرد را الک کنید تا سبک شود و سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و ترکیب کنید و دوباره الک کنید تا بافت آرد یکدست و صاف شود.

بعد آرد را کم‌کم و در چند مرحله روی مخلوط مواد الک کنید و با لیسک به شکل دورانی و در یک جهت هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط خمیر صاف و یکدست شود.

سپس کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یک لایه آرد روی آن بپاشید و سپس مخلوط خمیر را در قالب بریزید و به آرامی روی سطح بکوبید تا هوای داخل آن خارج شود.

کیک آجیلی

بعد قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده‌ است قرار دهید و دمای آن‌ را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزد و سطح آن طلایی شود.

بعد با یک سیخ چوبی تست کنید و در کیک فرو کنید و در بیاورید اگر چیزی از مواد خمیر به آن نچسبید یعنی کیک پخته و آماده است، سپس قالب را از فر در بیاورید.

در این مرحله مقداری عسل را در آب بریزید و حل کنید تا رقیق شود و بعد تا کیک هنوز گرم است عسل رقیق شده را روی سطح کیک بمالید تا کاملا به خورد کیک رود. همچنین اگر علاقه دارید میتوانید مقاله خواص عسل برای پوست صورت و بدن را مشاهده نمایید.

سپس برای درست‌ کردن گاناش، شکلات را به روش بن‌ماری روی بخار کتری آب کنید و بعد خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافت آن یکدست شود.

بعد گاناش را روی سطح کیک بریزید و با قاشق پخش کنید طوری که کاملا سطح کیک را بپوشاند بعد با سلیقه و دلخواه خودتان مغز پسته، گردو، بادام و فندق را روی سطح کیک بچینید. همچنین اگر علاقه دارید میتوانید مقاله بهترین روش خشک کردن گردو تازه و سبز در خانه را مشاهده نمایید.

کیک آجیلی

سپس عسل رقیق شده را با برس روی مغزها بمالید و اجازه دهید تا کیک خنک شود، بعد کیک آجیلی را در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب قرار دهید و همراه با چای سرو کنید.

برچسب‌ها:

نظر شما