شناسهٔ خبر: 58996325 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

سقف سوخت گیری بنزین در سال جدید کاهش می یابد؟

مدیر سامانه هوشمند کارت سوخت گفت: در حال حاضر دستور یا نامه‌ای برای انجام مجدد سقف سوخت گیری بنزین در نظر نگرفته شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد صادقی افزود: در حال حاضر در اکثر استان‌ها و کلانشهرها به جزء استان‌های مرزی، محدودیت رفع و سقف سوخت‌گیری بنزین از کارت شخصی مجددا ۶۰ لیتر شده است.

فوری/ شرط جدید برای تعویض پلاک خودرو اعلام شد

قیمت گوشت و ماهی سرسام آور شد!

به گفته او، هدف از انجام این طرح صرفه جویی و مدیریت مصرف سوخت بود که انجام شد و از اوایل هفته جاری این طرح متوقف و به صورت عادی باز می گردد.

صادقی بیان کرد: این طرح در ماه‌ماه‌های گذشته جزء استان تهران اجرایی شد، ولی بنا به دلایلی برای نوروز این طرح حذف شد.

فوری/ واریز سود برای ثبت‌نام کنندگان خودروهای وارداتی

مدیر سامانه هوشمند کارت سوخت در پاسخ به این سؤال که آیا این طرح در سال ۱۴۰۲ اجرایی می‌شود یا خیر؟ گفت: در حال حاضر دستور یا نامه‌ای برای انجام مجدد این کار در نظر نگرفته شده است.