شناسهٔ خبر: 58900573 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

توسعه خوابگاه‌های متأهلی از مهمترین برنامه‌های وزارت بهداشت است

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: توسعه خوابگاه‌های متأهلی از مهمترین برنامه‌های وزارت بهداشت است و کنار آن بر استفاده بیش از پیش از ظرفیت مشاوران در خوابگاه‌های دانشجویی هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، عباس شیراوژن امروز در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور در مشهد، اظهار داشت: تقویت ارتباط خانواده و دانشگاه به‌عنوان نهاد اجتماعی، اقناع معاونین آموزشی جهت موافقت به درخواست مهمانی دانشجویان متأهل و زمینه‌سازی جهت گسترش ازدواج دانشجویی از دیگر برنامه‌های این معاونت در راستای حمایت از جوانی جمعیت محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر تقویت انگیزه‌های تشکل‌های انقلابی برای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی تصریح کرد: ایجاد جریان گفتمان‌سازی غیرت دینی و حیا و هویت‌بخشی به جوانان از دیگر مواردی است که باید در محیط دانشگاه مورد توجه قرار گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: غنی‌سازی اوقات فراغت دانشجویان، از جمله راهبردهایی است که می‌توان با معرفی کتاب‌ها و محصولات مناسب فرهنگی در محیط دانشگاه نسبت به آن اقدام کرد.

اجرای هرچه بهتر طرح تحول سلامت در حوزه درمان مورد تأکید است

سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار داشت: ما در دولت سیزدهم پیگیر اجرای هرچه بهتر طرح تحول سلامت در حوزه درمان هستیم.

کریمی افزود: ما از تمامی معاونان درمان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی خواسته‌ایم که موارد مرتبط با ثبت سیستمی بیمه‌ها در حوزه درمان را به‌‌درستی و به‌‌موقع داشته باشند تا در بحث فرانشیزها و هزینه دریافتی از سوی بیمه‌ها با مشکل مواجه نشویم.

وی تصریح کرد: سقف 10درصدی مالیات پزشکان و اعضای هیئت علمی و عدم افزایش آن پیگیری شده است و کنار آن بر اجرای هرچه بهتر طرح تحول سلامت در حوزه درمان تأکید داشتیم و معاونان درمان دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها می‌خواهیم که حمایت‌های لازم را در موضوعات مختلف از جمله موارد مرتبط با افزایش و جوانی جمعیت همچون درمان ناباروری، زایمان طبیعی رایگان داشته باشند، ضمن اینکه موضوعاتی همچون پرداخت پاداش کرونا و اعتبارات مرتبط با حق پیوند و بیماران خاص و صعب‌العلاج هم مورد تأکید است.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص نسخه‌نویسی الکترونیک گفت: باید مراقبت نمود در نسخه‌نویسی الکترونیک از سوی بیمه‌ها دچار کسورات نشویم و ارسال نسخ به بیمه‌ها در زمان مقرر و بدون تأخیر انجام شود.

 تشکیل ستاد مولدسازی در وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی

بهروز رحیمی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از مصوبه مولدسازی به‌عنوان فرصتی مغتنم برای حوزه سلامت یاد کرد و اظهار داشت: دو دستگاه اجرایی مجوز دارند مدت 2 سال بدون هیچ‌گونه محدودیتی از منابع و اعتبارات تخصیص‌یافته استفاده کنند که یکی از آنها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگری وزارت آموزش و پرورش است.

رحیمی افزود: ستاد مولدسازی به‌زودی در وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی شکل می‌گیرد و اخبار خوبی را در این خصوص اعلام خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح تعالی و اعتلای سلامت از جمله مهمترین اقدامات وزارت بهداشت بوده و در معاونت توسعه، بر توسعه طرح‌های عمرانی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی تأکید داشته و داریم.

رحیمی تصریح کرد: بودجه سلامت از جمله موضوعاتی بوده است که روزها و ماه‌های پایانی هر سال دنبال می‌شود و کنار آن پیگیر برنامه هفتم توسعه هستیم و عدد رشد بودجه‌ای هم رقم 42 درصد را نشان می‌دهد.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه رشد منابع عمومی 47 درصد است، خاطرنشان کرد: در سال جاری 67 هزار نفر از پرسنل با قانون ایثارگری، تبدیل وضعیت شدند همچنین در بحث بودجه با وجود مشکلات موجود، حمایت‌های لازم را در موضوعاتی مانند فرزندآوری و افزایش جمعیت داشتیم.

رحیمی افزود: برای اولین بار اعتبار ردیف تغذیه دانشجویان تخصیص یافت و از دیگر اقدامات حمایتی شاخص صورت گرفته می‌توان به طرح‌های دارویار و پزشکی خانواده و همچنین بودجه ویژه درمان اتباع بیگانه اشاره کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: 33.8 هزار میلیارد تومان برای سفرهای استانی اختصاص یافته و در دولت 371 مصوبه در این خصوص داشتیم و از دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها می‌خواهیم که پیگیر حق و حقوق خود برای تکمیل پروژه‌های بهداشتی و درمانی باشند.

رحیمی تصریح کرد: برای برنامه هفتم توسعه، جلسات زیادی برگزار شده تا حوزه سلامت، مورد توجه ویژه و تقویت قرار گیرد. در برنامه‌های 6 دوره گذشته رشد خوبی را در حوزه سلامت داشتیم و این رویه در برنامه هفتم هم همانند 6 دوره قبل و حتی بهتر از آن تداوم خواهد داشت. برای نتیجه‌گیری بهتر در برنامه هفتم، برنامه‌ریزی لازم را داشته ایم که امیدواریم این برنامه 5 ساله به‌خوبی و بی‌نقص اجرا شود.

باید از ظرفیت نمایندگان مجلس در حوزه سلامت نهایت استفاده را داشته باشیم

حسنعلی غفاری ، معاون پارلمانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز اظهار داشت: باید از ظرفیت نمایندگان مجلس در توسعه شهرها و استان‌ها در حوزه سلامت نهایت استفاده را داشته باشیم و توصیه ما به استان‌ها این است که از حضور رئیس مجمع نمایندگان استان در جلسات دانشگاهی استفاده کنند.

غفاری با بیان اینکه بر تعامل مناسب میان مسئولان و نمایندگان بسیار تاکید داریم، خاطرنشان کرد: ما در موضوعات مختلف حوزه سلامت از جمله موضوع بسیار مهم قانون جوانی جمعیت به دنبال استفاده حداکثری از ظرفیت نمایندگان هستیم.

وی بیان کرد: تعامل مدیران در سطوح وزارتخانه، دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها با نمایندگان مجلس از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و ما توانستیم با استفاده از این ظرفیت مشکلات زیادی را برطرف کنیم.

غفاری با ذکر این نکته که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیشترین ارتباط وزیران با نمایندگان مجلس داشته است، تاکید کرد: عین‌اللهی از ابتدای مسئولیت تاکنون 137 جلسه را با نمایندگان مردم در خانه ملت داشته بنابراین وقتی تعامل خوبی برقرار باشد زمینه ایجاد پاسخگویی مستقیم و شفاف به‌وجود می‌آید.

معاون پارلمانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان گفت: در بحث بودجه سلامت در سال 1402 و همچنین اجرای هر چه بهتر اقدامات مرتبط با حوزه سلامت در برنامه‌ هفتم توسعه باید از ظرفیت نمایندگان مجلس حداکثر استفاده را داشته باشیم.

انتهای پیام/282/

نظر شما