شناسهٔ خبر: 58796532 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مثلث | لینک خبر

توضیحات ارتش درباره انهدام مهمات تاریخ گذشته قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌شرق

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌شرق ارتش عامل صدای مهیب انفجار در شهر کرمان را انهدام مهمات تاریخ گذشته و معلق اعلام کرد.

صاحب‌خبر -
آنچه دیگران می خوانند:
  • دستور رئیسی برای یارانه نقدی اسفند ماه | کدام دهک ها یارانه نقدی 4 برابری دریافت می کنند؟
  • حراج بزرگ محصولات سایپا در عید مبعث | این 4 محصول سایپا را با شرایط اقساطی بخرید
  • جزئیات نهایی از افزایش حقوق کارگران | حداقل دستمزد کارگران در سال آینده 13 میلیون شد؟
  • تولد لاکچری نرگس محمدی در اینستاگرام غوغا کرد | همسر نرگس محمدی با این سورپرایز اشک اونو درآورد
برترین‌ها
  • رعنا آزادی ور از بازیگری خداحافظی کرد | اولین کلیپ رعنا آزادی ور اینستاگرام را ترکاند رعنا آزادی ور از بازیگری خداحافظی کرد | اولین کلیپ رعنا آزادی ور اینستاگرام را ترکاند
  • پست ولنتاینی همسر جدید شهاب حسینی همه را شوکه کرد | کنایه ساناز ارجمند به کیست؟ پست ولنتاینی همسر جدید شهاب حسینی همه را شوکه کرد | کنایه ساناز ارجمند به کیست؟
  • الهام حمیدی به پیشواز ولنتاین رفت | تیپ عجیب الهام حمیدی برای مهمانی ولنتاین همه را مات کرد الهام حمیدی به پیشواز ولنتاین رفت | تیپ عجیب الهام حمیدی برای مهمانی ولنتاین همه را مات کرد
  • اقدام عجیب نیوشا ضیغمی چهره اش رو کلا عوض کرد | خانم با این عمل شد عین 20 ساله ها اقدام عجیب نیوشا ضیغمی چهره اش رو کلا عوض کرد | خانم با این عمل شد عین 20 ساله ها
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌شرق ارتش عامل صدای مهیب انفجار در شهر کرمان را انهدام مهمات تاریخ گذشته و معلق اعلام کرد.

امیر سرتیپ دوم غلامعلیان با بیان این که تخریب و انهدام مهمات تاریخ گذشته و معلق یا عمل نکرده در نیروهای مسلح امری عادی است افزود: در قرارگاه ارتش کرمان در هفته‌ای ۴ روز تخریب مهمات معلق و تاریخ گذشته برابر روش جاری یگان‌های مهماتی انجام می‌شود.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌شرق ارتش با اشاره به اینکه مکان این اقدام کاملاً مشخص بوده و از قبل هم به دستگاه‌های مربوطه اطلاع‌رسانی شده است، خاطرنشان کرد: محل تخریب مهمات در حدود ۲۰ کیلومتری شهر کرمان در محدوده باغین است.

امیر سرتیپ غلامعلیان با بیان اینکه امروز هم مطابق روز‌های گذشته عملیات تخریب و انهدام مهمات تاریخ گذشته حوالی ظهر انجام شده و کاملاً کنترل شده بوده است خاطرنشان کرد: این عملیات هیچگونه خسارت جانی و مالی نداشته است.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌شرق ارتش با اشاره به اینکه هرگونه شایعات در ارتباط با این موضوع کذب است گفت: از مردم ضمن اینکه اگر صدای این انهدام باعث کوچکترین ترسی در بین آن‌ها شده است عذرخواهی می‌کنیم و خواهشمندیم اخبار را از مبادی رسمی رسانه‌ای کشور دنبال کنند.