شناسهٔ خبر: 58768846 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کیهان | لینک خبر

ارتفاع برف در کوهرنگ به 2/5 متر رسید

پیش‌بینی ادامه بارش‌ها در کشور و یخبندان در ۱۴ استان

صاحب‌خبر -

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز چهارشنبه در ۱۴ مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهارداشت: روز چهارشنبه ۲۶ بهمن در سواحل خزر بارش‌ها نسبت به سه شنبه کاهش می‌یابد و شدت بارش‌ها چهارشنبه در چهارمحال و بختیاری، شرق خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب و غرب اصفهان، شرق لرستان و شمال خراسان رضوی خواهد بود. ضیائیان افزود: روز پنج‌شنبه، بارش در چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، یزد، شمال فارس و بوشهر، شمال‌شرق کشور، سواحل شمالی کشور و جنوب اصفهان خواهیم داشت. وی ادامه داد: روز جمعه بارندگی در این مناطق کاهش می‌یابد و فقط در برخی مناطق فارس، شمال کرمان، خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی بارش پراکنده داریم و شنبه آینده در اغلب نقاط کشور آسمان صاف است. مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران چهارشنبه ابری، صبح بارش برف و باران و بعدازظهر بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دما هم در پایتخت ۶ درجه و صفر درجه خواهد بود. ضیائیان افزود: امروز بندرعباس با بیشینه دمای ۲۸ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و ارومیه با کمینه دمای ۱۰ درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.
یخبندا‌ن در ۱۴ مرکز استان
وی بیان داشت: روز چهارشنبه در ۱۴ مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود که شامل ارومیه، اردبیل، اراک، تبریز، ایلام، تهران، زنجان، سنندج، شهرکرد، قزوین، قم، کرج، کرمانشاه و همدان است.
بارش سال جاری 10/9 درصد کمتر از سال گذشته
ضیائیان درباره وضعیت بارش‌ها در سال زراعی جاری اظهار داشت: میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهر ۱۴۰۱) تا
۲۱ بهمن ۹۶.۹ میلیمتر ثبت شد؛ میزان بارش پارسال در این بازه زمانی ۱۰۸.۸ میلیمتر بود، بنابراین بارش سال جاری ۱۰.۹ درصد کمتر از سال گذشته است.
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای چهارمحال و بختیاری‌
بنابراین گزارش پیش از این اعلام شده بود که تا روز چهارشنبه
۲۶ بهمن بارش برف شدید، رخداد مه، کاهش دید، وزش باد شدید، کولاک برف، وقوع بهمن در چهارمحال و بختیاری خواهیم داشت که اثر آن انسداد راه‌های روستایی و اختلال در جاده‌ها، اختلال جدی در سفر‌های بین شهری و داخل شهر، تعطیلی فعالیت‌های عمرانی، خسارت به برخی زیرساخت‌ها مانند خطوط انتقال برق و غیره، اختلال در انتقالِ حامل‌های انرژی، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، شکستن شاخه‌های درختان، احتمال تخریب سقف‌ها در صورت عدم برف روبی است؛ در این راستا توصیه می‌شود آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای برف روبی و بازگشایی مسیرها، اجتناب از سفر‌های برون‌شهری، اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی و جابه‌جایی عشایرکوچ‌رو، مدیریت در مصرف و انتقال حامل‌های انرژی، عدم توقف و تردد در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی و امداد رسان، در دستور کار باشد.
بارش 2/5 متر برف در کوهرنگ
فرمانده کوهرنگ استان چهارمحال و بختیاری گفت: ارتفاع برف در کوهرنگ به 2.5 متر رسیده است و بر اثر شدت بارش‌ها راه ارتباطی
60 درصد روستاهای این شهرستان مسدود شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما اکبری دیروز با تاکید بر اینکه تا این لحظه شهرستان قطعی گاز نداشته و مشکلات قطعی برق و آب بسیاری از روستاها مرتفع شده است افزود: اقلام غذایی و زیستی مورد نیاز به مناطق ارسال شده است.
پیش‌بینی بارش شبانه‌روزی برف در تهران
به گزارش ایسنا، رئیس‌سازمان مدیریت بحران تهران گفت: بارش برف و باران برای تهران از ساعات پایانی سه شنبه آغاز و تا صبح روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت. سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و مجموعه مدیریت شهری در آماده‌باش کامل قرار دارد.

برچسب‌ها: