شناسهٔ خبر: 5874742 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جهان‌صنعت | لینک خبر

مسابقه والیبال ایران- آمریکا؛

ورود بانوان ممنوع شد

صاحب‌خبر - ورود تمامی بانوان به سالن‌های والیبال در دیدار تیم‌های ملی ایران و آمریکا ممنوع اعلام شد. این اتفاق درحالی رخ داده که قطعا این مهم بر میزبانی ایران در رقابت‌های سطح یک لیگ جهانی والیبال تاثیرگذار خواهد بود.به گزارش ایسنا، ورود تمامی بانوان به سالن‌ 12 هزار نفری آزادی طی مسابقات لیگ جهانی ممنوع شد. پیش از این گفته شده بود فدراسیون والیبال تدبیری برای ورود تعداد مشخصی از تماشاگران خانم با کارت شناسایی مخصوص اتخاذ کرده است‌ اما این موضوع با واکنش تندی از سوی برخی جریانات همراه شد به طوری که سه شنبه گذشته در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهدای غواص برخی با در دست داشتن پلاکاردهایی از مردم برای اعتراض گروهی نسبت به حضور بانوان در مسابقات والیبال دعوت می‌کردند.‌البته فدراسیون والیبال دو روز گذشته اعلام کرده بود خرید بلیت برای خانم‌ها دیگر امکان‌پذیر نیست. این در حالی است که ناظران فدراسیون جهانی والیبال حساسیت ویژه‌‌ای روی حضور خانواده‌ها در مسابقات لیگ جهانی والیبال دارند.فدراسیون جهانی والیبال با تک جنسیتی شدن محیط‌های ورزشی به شدت مخالف است و مسوولان بلند پایه این فدراسیون قبلا متذکر شده بودند که در صورت تک جنسیتی شدن سالن‌های والیبال در ایران و ممانعت از ورود خانم‌ها به ورزشگاه، ایران از میزبانی در سطح یک لیگ جهانی والیبال محروم خواهد شد.
وزارت ورزش تصمیم‌گیرنده نیست
معاون امور ورزش زنان در وزارت ورزش و جوانان گفت: موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها موضوعی است که وزارت ورزش و جوانان تصمیم گیرنده اصلی نیست.
رباب شهریان در پاسخ به این پرسش که دیدگاه معاونت بانوان وزارت ورزش درباره حضور بانوان در ورزشگاه‌ها چیست، اظها‌ر کرد: موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها بحث مهمی است که وزارتخانه در این‌باره زیاد ورود پیدا نمی‌کند و تصمیم گیرنده اصلی این موضوع نیز نیست‌ زیرا اعتقاد دارم نیاز به کار کارشناسی دارد و هنوز به نتیجه‌ مثبتی دست پیدا نکردیم که با اطمینان بگویم این اتفاق در آینده قابل پیش‌بینی است یا خیر؟
به گزارش ایسنا، وی ا‌ضافه‌ کرد‌: با تمام محدودیت‌ها و مشکلاتی که برای توسعه جایگاه ورزش زنان وجود دارد‌ اما به ارتقای این جایگاه در برنامه ششم توسعه امیدوارم و یقین دارم با استفاده از نقطه نظرات نخبگان و راهکارهایی که در این نشست مطرح شد‌ از خروجی آن برای توسعه ورزش بانوان در برنامه ششم استفاده کنیم.

برچسب‌ها: