شناسهٔ خبر: 58677972 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

(ویدئو) نجات معجزه‌آسای کودک دو ساله پس از ۷۹ ساعت از زیر آوار

دختر دو ساله پس از ۷۹ ساعت زنده از زیر آوار ناشی از زلزله در ترکیه بیرون کشیده شد.

صاحب‌خبر -
نجات معجزه‌آسای کودک دو ساله پس از ۷۹ ساعت از زیر آوار

فرارو- ۷۹ ساعت پس از وقوع زمین لرزه‌های قدرتمند در جنوب ترکیه، تیم‌های امداد و نجات یک کودک دو ساله را در روز پنجشنبه ۹ فوریه از زیر آوار ساختمان فروریخته زنده بیرون کشیدند.

به گزارش فرارو، مرت تاتار که از زیر آوار زلزله در استان هاتای نجات یافته بود، پس از کمک‌های اولیه در محل حادثه به بیمارستان منتقل شد.

یک آژانس دولتی بامداد پنجشنبه اعلام کرد تعداد افرادی که در زمین لرزه‌های قدرتمند در جنوب ترکیه جان خود را از دست داده اند از ۱۲۰۰۰ نفر فراتر رفته است.

آژانس مدیریت بلایای طبیعی ترکیه از کشته شدن ۱۲ هزار و ۳۹۱ نفر و زخمی شدن ۶۲ هزار و ۹۱۴ نفر دیگر در زمین لرزه‌های روز دوشنبه به مرکز استان قهرمان‌مرعش خبر داد.

بیش از ۶۰۰۰ ساختمان بر اثر زمین لرزه‌های ۷.۷ و ۷.۶ ریشتری که در فاصله کمتر از ۱۰ ساعت رخ داد، فروریخت.