پنج نفر از اهالی روستای سرتنگ برزه بخش زز و ماهروی شهرستان الیگودرز که قصد رفتن به یک مراسم عروسی در روستای لانه شاهی را داشتند برای عبور از رودخانه از گرگر استفاده میکنند که سه نفر از آنها به داخل رودخانه سقوط میکنند و تلاش نیروهای امدادی منطقه برای یافتن جنازه این افراد هنوز ادامه دارد.
ایمان خسروی فرماندار الیگودرز در مورد این حادثه گفت: طبق گزارشهای مردمی سه نفر از اهالی منطقه ززوماهرو در روستای سرتنگ برزه بهدلیل سقوط گَرگَر فوت کردند. حوالی ساعت ۱۲ امروز تعداد پنج نفر از اهالی روستای سرتنگ برزه برای حضور در مراسم عروسی از طریق گرگر قصد عزیمت از روستای سرتنگ برزه به لانه شاهی را داشتند.
وی با بیان اینکه این خانواده تا نیمهراه با استفاده از گرگر پیش رفتند که در نیمههای راه سیم این وسیله بریده شد و همه پنج نفر به داخل رودخانه این منطقه سقوط کردند، افزود: سه نفر از مجموع این پنج نفر غرق شدهاند و دو نفر دیگر نجات پیدا کردند که در حال حاضر حال عمومی آنها رضایتبخش است.
وی با بیان اینکه نیرویهای امدادی برای کمک به مصدومان و یافتن اجساد افراد مفقودشده به منطقه روستای سرتنگ برزه اعزام شدند، تصریح کرد: میرآقا کولیوند کریمی حدود ۵۰ ساله، زهرا کولیوند رشیدی ۳۵ ساله و سبحان کولیوند کریمی ۹ ساله از غرقشدگان هستند و عفت کولیوند کریمی ۱۲ ساله و مجتبی مددی ۲۰ ساله از اهالی روستای لانه شاهی نجاتیافته و مصدوم هستند.
فرماندار الیگودرز با بیان اینکه روستای سرتنگ برزه منطقهای صعبالعبور است، عنوان کرد: این منطقه بین الیگودرز، دورود و سپیددشت قرار دارد.
خسروی با بیان اینکه روستای سرتنگ برزه دارای ۲۲۴ نفر جمعیت و متشکل از ۵۴ خانوار است، گفت: نیروهای امدادی برای کمک به مصدومان و یافتن اجساد افراد مفقودشده به منطقه روستای سرتنگ برزه اعزام شدهاند.
مهدی پازوکی، مدیرکل ستاد مدیریت بحران لرستان نیز با تایید این خبر، افزود: هنوز مشخص نیست که چرا این افراد با وجود راه دسترسی از گرگر استفاده کردهاند؟ احتمال زندهماندن سه نفر غرق شده این حادثه بسیار کم است و به احتمال قوی این افراد جان خود را از دست دادهاند. نیروهای امدادی با وجود نامساعد بودن آب و هوا در منطقه حضور دارند و تلاش برای یافتن جنازه این افراد ادامه دارد.
جانباختن یک نفر دیگر با گرگر در ۸ سال پیش
دهیار روستای سرتنگ برزه با اشاره به غرقشدن سه نفر از اعضای این خانواده در آب رودخانه، عنوان کرد: تنها دو نفر از اعضای این خانواده زخمی شده و نجات مییابند که حال عمومی آنها نیز مساعد است.
وی با اشاره به اینکه حدود هفت یا هشت سال قبل نیز مردی از اهالی بهدلیل استفاده از گرگر در این منطقه جان خود را از دست داده است، عنوان کرد: تا زمانی که اهالی این روستا برای رفتوآمد مجبور به استفاده از گرگر باشند کماکان شاهد چنین اتفاقات تلخی خواهیم بود.
وی با اشاره به لزوم راهشکافی هفت کیلومتر راه ارتباطی تصریح کرد: حدود هشت متر عرض رودخانه زز است که چنانچه پلی بر روی آن نصب شود اهالی منطقه دیگر مجبور به استفاده از گرگر نخواهند بود.
منبع: همشهری آنلاین
∎