شناسهٔ خبر: 5843999 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

افزایش نسبی دما در نوار شمالی کشور

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان به نقل از ایرنا، این وضعیت امروز در شمال غرب و ارتفاعات البرز دراستان های گیلان، مازندران، گلستان، سمنان و قزوین دور از انتظار نیست و روزهای جمعه و شنبه آینده نیز با افزایش سرعت وزش باد در برخی از مناطق جنوب غرب کشور و سواحل خلیج فارس شاهد گرد و خاک خواهیم بود.

همچنین طی دو روز آینده خلیج فارس مواج می شود و در سایر مناطق کشور آسمان صاف و آفتابی بوده و دمای هوا در نوار شمالی کشور افزایش نسبی خواهد داشت.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی در خصوص وضعیت هوای تهران نیز به خبرنگار ایرنا، گفت: هم اکنون ( عصر پنجشنبه ) دمای هوای تهران به حدود ۳۲ درجه بالای صفر رسیده، رطوبت نسبی هوا حدود ۹ درصد، سرعت وزش باد به بیش از ۲۵ کیلومتر بر ساعت و کمینه و بیشینه امروز هوای تهران نیز بین ۲۳تا ۳۶ درجه بالای صفر پیش بینی شده است.

احد وظیفه افزود: کمینه و بیشینه هوای تهران فردا (جمعه ) به ۲۵ تا ۳۷ درجه بالای صفر می رسد و نقشه های هواشناسی نشان می دهند، آسمان تهران نیز در این روز صاف همراه با غبار صبحگاهی خواهد بود.

به گفته وی، کمینه و بیشینه هوای تهران روز شنبه آینده به ۲۶تا ۳۸ درجه بالای صفر می رسد و آسمان تهران نیز در این روز کمی ابری همراه با غبار صبحگاهی پیش بینی می شود.

برچسب‌ها: