شناسهٔ خبر: 5837893 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هواشناسی: ادامه روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده

رشت - ایرنا - سرپرست اداره پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گیلان گفت: پیش بینی می شود روند افزایش دما در استان، تا اواسط هفته آینده ادامه داشته باشد.

صاحب‌خبر -

مازیار غلامی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا بیان کرد: نقشه های پیش یابی حاکی از گذر امواج کم و بیش ناپایدار از گیلان است که پیآمد آن طی 48 ساعت آینده؛ وزش باد، رشد ابر و در بعضی نقاط احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده می باشد.

وی ادامه داد: همچنین روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده پیش بینی می شود.

سرپرست اداره پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گیلان آسمان استان طی امروز و دو روز آینده را صاف تا قسمتی ابری عنوان کرد.

وی افزود: بیشینه دمای گیلان در شبانه روز گذشته مربوط به منجیل با دمای 33 درجه سلسیوس و کمینه دما مربوط به ماسوله با 16 درجه سلسیوس بوده است.

غلامی اضافه کرد: بیشینه و کمینه دمای شهر رشت (ایستگاه هواشناسی فرودگاه) نیز در شبانه روز گذشته به ترتیب 31 و 20 درجه سلسیوس ثبت شده است.

وی بیشینه دمای امروز گیلان را مربوط به شهرهای منجیل و رودبار با دمای 35 و 34 درجه سلسیوس و کمینه دمای فردا را مربوط به جیرنده و ماسوله با دمای 16 درجه سلسیوس ذکر کرد.ک/3

7294/2007