شناسهٔ خبر: 58210343 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارس نیوز | لینک خبر

طرز تهیه اشکنه اصیل ایرانی ساده و کم خرج و خوشمزه مرحله به مرحله

اشکنه یک غذای سنتی و قدیمی ایرانی از نوع خوراک است، که تاریخچه بسیار طولانی دارد و خواستگاه این غذا به خراسان نسبت داده می‌شود. این غذا به صورت یک حالت سوپ تهیه می‌شود و با نان آن را می‌خورند. این غذای خوشمزه و سنتی زمان زیادی برای پختن نیاز ندارد.

صاحب‌خبر -

اشکنه یک غذای ساده ، کم خرج و خوشمزه می باشد. اشکنه اصالت زیادی در ایران دارد. اشکنه طرفداران زیادی دارد.

اشکنه

اشکنه

ابتدا برای تهیه این اشکنه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل قابلمه مورد نظر پیاز را کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. دقت کنید حرارت ملایم باشد و آرد نسوزد.

در ادامه رب را به همراه نمک و فلفل سیاه و شکر به مواد فوق اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. شنبلیله را اضافه کنید و تفت دهید و بعد نصف یک لیموترش را اضافه کنید و بعد روی مواد آبجوش بریزید شعله را زیاد کنید و بگذارید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید.

در ادامه باید به را خوب بشورید و به اندازه یک اندازه برش مکعبی بزنید. به ها را داخل تابه کمی تفت دهید تا از خامی خارج شود. سپس به مواد فوق اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا اشکنه جا افتاده شود.

اشکنه

تخم مرغ ها را می توانید به صور درسته داخل اشکنه بشکنید و درب قابلمه را بسته و برای ۵ دقیقه زمان دهید تا خودش را بگیرد و یا می توانید تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته تا از لختگی خارج شود و بعد به مواد اشکنه اضافه کنید و هم بزنید سریع تا تخم مرغ ها پخته شود. نوش جان

اشکنه

اشکنه

برچسب‌ها:

نظر شما