شناسهٔ خبر: 5807569 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

فدراسیون والیبال اعلام کرد

تا اطلاع ثانوی بلیت به خانم‌ها فروخته نمی‌شود

صاحب‌خبر -




فدراسیون والیبال با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که به دلیل تکمیل ظرفیت تا اطلاع ثانوی خرید بلیت خانم‌ها انجام نخواهد شد.
بلیت فروشی مسابقات والیبال لیگ جهانی 2015 برای دو مسابقه ایران و آمریکا از صبح دیروز به صورت آنلاین آغاز شد که البته این بلیت فروشی به سرعت تمام شد. فدراسیون والیبال ایران اطلاعیه‌ای در این خصوص صادر کرد و با اشاره به محدودیت فضای خانم‌ها در سالن از عدم فروش بلیت جایگاه خانم‌ها تا اطلاع ثانوی خبر داد.
متن اطلاعیه‌ منتشر شده در سایت فروش بلیت این مسابقات به شرح زیر است:
 به دلیل محدود بودن بخش‌های مربوط به خانم‌ها، تا اطلاع ثانوی، فروش بلیت به خانم‌ها به دلیل تکمیل ظرفیت، انجام نخواهد شد.
 به علت متقاضی زیاد و گنجایش محدود ورزشگاه، بلیت به کسانی که زودتر به سامانه مراجعه کنند فروخته می‌شود. لذا از همه متقاضیانی که نمی‌توانند بلیت خریداری کنند، عذرخواهی می‌کنیم.
 حتما قبل از مراجعه به ورزشگاه از طریق رهگیری بلیت از کامل بودن فرآیند خرید مطمئن شوید.
 در صورت خرید بلیت موفق، حتما در روز مسابقه با در دست داشتن کارت عضویت سامانه یا اصل کارت ملی حداقل دو ساعت قبل از شروع مسابقه در ورزشگاه حضور داشته باشید.
 در روز مسابقه تطبیق چهره با کارت ملی یا عضویت انجام می‌شود. لذا دارنده کارت ملی یا کارت عضویت خود باید به ورزشگاه مراجعه کند و واگذاری کارت ملی یا کارت عضویت، مجاز نبوده و از ورود افراد مذکور، جلوگیری می‌شود.
 به هیچ‌وجه، هیچ بلیتی در روز مسابقه در ورزشگاه به فروش نمی‌رسد. تمام بلیت‌ها از طریق اینترنت و قبل از روز مسابقه فروخته می‌شود. از دوستداران عزیز تیم ملی والیبال تقاضا می‌کنیم در صورتی که بلیت اینترنتی تهیه نکرده‌اند، به هیچ وجه به ورزشگاه مراجعه نکنند.
 افراد دارای کارت عضویت، از تخفیف ۱٠ درصدی در خرید بلیت برخوردارند.

فروش سری اول بلیت‌های
ایران-آمریکا در 35 ثانیه!
سری نخست بلیت‌های دیدار تیم‌های ملی والیبال ایران و آمریکا در مدت 35 ثانیه به فروش رسید.  دیدار نخست تیم‌های ملی والیبال ایران و آمریکا به میزبانی تهران قرار است جمعه از ساعت 21 در سالن 12 هزار نفری آزادی برگزار شود. در همین راستا فدراسیون والیبال تصمیم گرفت تا بلیت‌های این دیدار را به صورت اینترنتی در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد.  خرید بلیت‌های بازی توسط هواداران والیبال ایران به نوعی یک رکورد بود؛ در حالی که مسوولان فدراسیون بلیت‌ها را به صورت تقسیم بندی شده روی سایت قرار داده بودند، سری نخست آنها که هزار عدد بود در مدت زمان 35 ثانیه به اتمام رسید و خریداری شد.  استقبال کم‌نظیر مردم برای خرید بلیت بازی‌ موجب شد تا سایت فدراسیون والیبال با مشکلاتی روبه‌رو شود و علاقه‌مندان نتوانند به راحتی به این سایت دسترسی پیدا کنند.