شناسهٔ خبر: 5805752 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: پرس تی‌وی | لینک خبر

دیدار گروه‌های یمنی با نماینده سازمان ملل در ژنو

صاحب‌خبر -

نمایندگان جناح های سیاسی یمن با اسماعیل ولد شیخ احمد، نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن در ژنوِ سوئیس دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

نمایندگان جنبش انصارالله از جمله هیأتهای نمایندگی سیاسی بوده اند که در چارچوب مذاکرات با میانجیگری سازمان ملل برای برقراری صلح در یمن با شیخ احمد دیدار داشته اند.

حمزه الحوثی رئیس هیات انصارالله یمن که در ژنو حضور دارد در جریان یک کنفرانس خبری در محل گفتگوهای صلح گفت «قرار نیست گفتگوهای صلح تنها محدود به دو جناح یا دو گروه شود بلکه این میزگرد میان جناح های سیاسی داخل و خارج یمن برگزار می شود و  این مطلب نیز توسط سازمان ملل تأئید شده است. »

الحوثی همچنین افزود  «این مذاکرات مربوط به مسایل داخلی یمن است. ما به هیچ عنوان قرار نیست موضوع تجاوز به یمن را در این میزگرد میان گروههای یمنی  مورد بررسی قرار دهیم ولی از آنجا که سازمان ملل مسئول برگزاری این مذاکرات است، پس این نهاد خود باید تلاش کند تجاوز عربستان به یمن و محاصره این کشور پایان یابد. ... این یک تجاوز خارجی است و مربوط به هیچ گروه یمنی نمی باشد...»

رئیس هیات انصارالله همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار پرس تی وی، هما لزگی مبنی بر «طرح آتش بس در یمن» نیز گفت: طبیعتاً انصار الله از آتش بس استقبال می کند اما گروههای یمنی بدون هیچ پیش شرطی در این مذاکرات شرکت کرده اند. 

ع م / م ح