زمان برای پرسپولیس و استقلال از دست میرود و مشخص نیست چرا وزارت ورزشوجوانان هیئت مدیره این دو باشگاه را مشخص نمیکند.
به گزارش فرهيختگان آنلاين(FDN.IR)، تصمیماتی که در وزارت ورزشوجوانانِ دولت تدبیر و امید برای پرسپولیس و استقلال گرفته میشود، جز ناامیدی چیزی نیست و این را به خوبی میتوان در عملکرد یک سال اخیر دید. سرخابیها، قرمز و آبیها، پرطرفدارها، پایتخت نشینان یا هر لقب دیگری که برای پرسپولیس و استقلال در نظر میگیرید، با عملکرد و تصمیمات وزارت ورزش بوده که به قهقرا رفتهاند.
داستانهای سال گذشته و اتفاقات ناگواری که برای دو تیم بزرگ فوتبال کشورمان رخ داد را کنار بگذارید. اینکه اعضای هیئت مدیره به چه شکل انتخاب شدند و چه افرادی توسط امیررضا خادم، معاون پارلمانی و نماینده تامالاختیار وزیر ورزشوجوانان در بحث خصوصیسازی پرسپولیس و استقلال، در هئیت مدیره سرخابیهای گنجانده شدن هم به کنار. پایان کار این تصمیمات و انتخابها برای سرخابیها فقط منتج به ناکامی شد. ناکامی که کام هواداران این دو تیم را تلخ کرد. با وجود اینکه بارها از سوی محمود گودرزی و معاونانش گفته شده در بحث پرسپولیس و استقلال هدفشان فقط شادی هواداران است؛ هوادارانی که در سرما و گرما همراه تیمهای خود بودند و اکنون خیلی از این سرد و گرم چشیدهها دیگر رغبتی به دیدن بازیهای تیمشان ندارند.
هر روز بدتر از دیروز؛ گویا این شعاری است سرلوحه کار مسئولان قرار گرفته تا پرسپولیس و استقلال را به این سمت سوق دهند. اینکه هدف نهایی چیست و در آینده قرار است چه بلایی سر پرطرفدارهای فوتبال ایران بیاید، مشخص نیست. فقط این را میدانیم که با اتفاقاتی که رخ میدهد نباید شاهد قدرت گرفتن پرسپولیس و استقلال در فوتبال ایران باشیم. تیمهایی که زمانی قطب اول فوتبال کشورمان بودند و آن زمان تیم ملی به مراتب قدرتمندتری هم داشتیم اما حالا...
داستان این فصل پرسپولیس و استقلال متفاوت است. هدف، واگذاری به بخش خصوصی بود؛ مسئلهای که با انتقادات زیادی همراه شد تا در نهایت سرخابیها خصوصی نشوند. مثلاً قرار بود با این کار مشکلات سرخابیها به پایان برسد اما نه تنها مشکلات به پایان نرسید، بلکه اوضاع بدتر هم شد. لیگ برتر ۲۵ اردیبهشتماه به پایان رسید و فصل برای استقلال تمام شد. آخرین بازی پرسپولیس هم در لیگ قهرمانان آسیا برگزار شد و سرخپوشان ۵ خردادماه به کار خود پایان دادند. در حالی که همه منتظر بودند تکلیف این تیم برای فصل آینده مشخص شود اما اتفاقی رخ نداد.
محمود گودرزی، دوشنبه ۱۱ خردادماه نصرالله سجادی را مسئول رسیدگی به امور دو باشگاه استقلال و پرسپولیس کرد. روز اول بهرام افشارزاده و روز دوم (سهشنبه، ۱۲ خرداد) محمدحسین نژادفلاح به دیدار معاون ورزش قهرمانی وزیر ورزشی رفتند که حالا مسئول رسیدگی به وضعیت دو باشگاه بزرگ کشور هم شده بود. این دیدارها برای بررسی وضعیت اولیه دو باشگاه بود تا سجادی در خصوص آنها تصمیمگیری کند. صحبت از تغییر هیئت مدیره، مدیریت و جذب اسپانسر برای دو باشگاه شد تا برخلاف سال گذشته سرخابیها شرایط نسبتاً بهتری را تجربه کنند اما هنوز...
روز شنبه، ۱۶ خردادماه و اولین روز کاری بعد از تعطیلات، سجادی در حاشیه دیداری که از فدراسیون ناشنوایان داشت در خصوص وضعیت پرسپولیس و استقلال گفت: «در خصوص هیئت مدیره باید بگویم ما تازه از امروز (۱۶ خرداد) کارمان را شروع کردهایم و همه چیز در چند روز آینده مشخص میشود». وی حتی تأکید کرد که در همان هفته تکلیف این دو باشگاه به صورت قطعی مشخص خواهد شد اما اکنون که ۱۰ روز از آن روز گذشته، تصمیمی برای این دو باشگاه گرفته نشده است. تصمیمی که تکلیف دو باشگاه را مشخص کند تا کارشان را در فصل نقلوانتقالات آغاز کنند. در حالی که خیلی از تیمها حتی تمرینات خود را هم برای حضوری پرقدرت در لیگ پانزدهم آغاز کردهاند.
در حال حاضر همه باید منتظر باشند تا تکلیف هیئت مدیره و مدیرعامل پرسپولیس و استقلال مشخص شود. گفته میشود سجادی باید این انتخابها را انجام دهد اما گویا او فقط اسماً مسئول این کار است و رسماً تمام این کارها توسط امیررضا خادم انجام میشود. خادم که سال گذشته با انتخاب هیئت مدیره این دو باشگاه انتقادات زیادی را به جان خرید حالا بار دیگر در پشت پرده با افراد مختلف برای اسپانسر شدن در پرسپولیس و استقلال جلسه میگذارد. جلساتی که تاکنون خروجی نداشته است. اینکه هدف از پشت گوش انداختن انتخاب هیئت مدیره دو باشگاه چیست، موضوعی است که هنوز بیجواب مانده است.
شاد کردن مردم کار سادهای است و ناراحت کردنشان دشوار که گویا مسئولان در این شرایط به دنبال انجام کارهای سخت و دشوار هستند. کارهای سخت و دشواری که زمان را از پرسپولیس و استقلال میگیرد تا آنها بار دیگر شرایطی بحرانی را تجربه کنند. اکنون که در فصل نقلوانتقالات هستیم و تا آغاز لیگ پانزدهم حدود ۴۵ روز زمان باقی مانده هنوز خبری از این دو تیم نیست. استقلال بدون سرمربی است، پرسپولیس وضعیت مربیاش مشخص نیست و هیچکدام بازیکنی جذب نکردهاند که تمرینات را آغاز کنند. زمانی که تیم باید به خوبی آمادهسازی انجام دهد و با حضور در دوران بدنسازی برای فصلی پرفشار آماده شود اما این فرصت از دست میرود تا در طول فصل انتقادها به برنامه لیگ و تیم ملی بشود. اینکه تیمها به دلیل نداشتن تمرین خوب بدنسازی بازیکنان را در بازیهای پرفشار از دست میدهند ریشه در این مشکلات دارد که تیمها به خوبی تمرینات پیش فصل را انجام نمیدهند و همین موضوع عاملی برای از دست رفتن زمان است. در واقع این تیمها چوب این روزها را در طول فصل میخورند.
محمود گودرزی، نصرالله سجادی، امیررضا خادم، X ،Y یا هر فرد دیگری که برای پرسپولیس و استقلال تصمیم میگیرد، باید به این نکته پی برده باشد که راه برای شاد کردن مردم و هواداران بی شمار این تیم زیاد است. انتخاب مدیران شایستهای که پیش از این هم عملکرد خوبی در این دو باشگاه داشتهاند سخت نیست اما باید منتظر ماند و دید آیا بازهم «سیاسی»ها برای حضور در این دو باشگاه انتخاب خواهند شد یا این بار تصمیمی درست گرفته میشود.
*تسنیم