گروه ايران و جهان - موشک هاي بي امان،خانه هاي مخروبه، زنان و کودکان به خاک و خون کشيده شده تنها گوشه اي از فجايع اين روزهاي باريکه غزه است. فريادهاي کودکان بي پناه اين روزها در ميان آتش و خون محو شده است.فريادهايي که راه به جايي نمي برد و تنها انتظار شهادت مي کشد.بيش از دو هفته است که زمين و آسمان باريکه غزه، مملو از آتش هاي بي امان رژيم صهيونيستي است.انتشار تصاوير و گزارش فجايع عليه مردم بي پناه غزه، واکنش عمومي مردم جهان را برانگيخته است.اين در حالي است که سازمان ملل هم اعتراف کرده است که ديگر هيچ نقطه امني براي غيرنظاميان در نوار غزه وجود ندارد.با اين حال کشتار ادامه دارد.موشک که مي بارد ديگر به زمين نگاه نمي کند.اما درحالي که زنان، کودکان و غيرنظاميان نوار غزه زير آتش هاي ظالمانه قرباني مي شوند؛ دبيرکل سازمان ملل ديروز در حالي که در کنار بنيامين نتانياهو در يک کنفرانس خبري مشترک با حالتي برابر از حماس و رژيم صهيونيستي خواست که جنگ را متوقف کنند. در حالي که حملات حماس تاکنون تنها کمتر از 50 نظامي را در سرزمين هاي اشغالي به هلاکت رسانده است.
حملات رژيم صهيونيستي همچنان ادامه دارد وزارت بهداشت فلسطين اعلام کرد در شانزدهمين روز از تجاوز بيرحمانه ارتش صهيونيستي به غزه تعداد شهدا به 605 تن وزخميها 3700 تن رسيده است.جنگندههاي اين رژيم نيز بيش از70 نقطه را در سراسر غزه هدف قرار دادند.به گزارش خبرگزاري فلسطين اليوم، جنگندههاي رژيم صهيونيستي 5 مسجد، يک مجتمع ورزشي و خانه يکي از سران نظامي حماس را بمباران کردند.براساس اين گزارش، مسجد شهداي الاقصي در مرکز شهر غزه و خانههاي اطراف آن، مسجد الفاروغ در شهر رفح در جنوب نوار غزه، مسجد الابرار در ديرالبلح واقع در مرکز نوار غزه در اين حملات تخريب شدند.خبرنگار شبکه اسکاي نيوز عربي نيز اعلام کرد که اسرائيل خيابانهاي منتهي به مجتمعهاي مسکوني نزديک به غزه را بسته است.اين شبکه از آماده باش امنيتي در منطقه خوفا به منظور ممانعت از ورود مبارزان فلسطيني به اين مناطق خبرداد.
اما اين در حالي است که وزير خارجه فرانسه با تأکيد بر اينکه هيچ چيزي ادامه کشتار در غزه را توجيه نميکند، خواستار توقف آتش بس فوري در اين منطقه شد.به گزارش شبکه الجديد لبنان، لوران فابيوس وزير خارجه فرانسه که براي حضور در نشست وزيران خارجه اروپا به بلژيک رفته است، خواستار آتش بس فوري بين اسرائيل و جنبش حماس شد.وي تأکيد کرد هيچ چيزي نميتواند ادامه کشتارها در غزه را توجيه کند و وضعيت در اسرائيل و غزه بسيار سخت شده است.وزير خارجه فرانسه در ادامه گفت: افزايش کشتهها موجب افزايش بحران و کينه در بين ملت ها خواهد شد.فابيوس افزود: فرانسه با قاطعيت خواهان توقف فوري آتش بس در غزه است و به اين خواسته نيز پايبند خواهد بود.
بان کي مون:راکت پراکنيهاي حماس به مناطق مسکوني بايد متوقف شود
همچنين روزگذشته دبير کل سازمان ملل در کنفرانس خبري مشترک با نخست وزير رژيم صهيونيستي گفت که راکت پراکني هاي حماس به مناطق مسکوني شوکه کننده است و بايد متوقف شود.به گزارش فارس بان کي مون که به سرزمين هاي اشغالي سفرکرده است افزود: خيلي از مادران در اسرائيل و غزه به دنبال حفظ جان فرزندان خود هستند. وي از هر دو طرف خواست جنگ را متوقف کنند و به گفتوگو بنشينند.با اين حال روزگذشته رسانهها همچنين از حملات توپخانهاي به منطقه بيتلاهيا در شمال نوار غزه خبر دادند. در حملات جنگندههاي رژيم صهيونيستي به خانهها در شرق شهر رفح يک زن به شهادت رسيد. دو فلسطيني ديگر نيز در حملات رژيم صهيونيستي به خان يونس در جنوب نوار غزه شهيد شدند. در حمله به برج مسکوني چند طبقه الاسراء در شهر غزه نيز 11 تن از جمله پنج کودک به شهادت رسيده و چند تن ديگر زخمي شدند.پايگاه اينترنتي شبکه خبري الجزيره به نقل از منابع خبري گزارش داد که در تجاوزهاي جديد رژيم صهيونيستي به نوار غزه بيش از 100 فلسطيني تنها در روز دوشنبه به شهادت رسيدند. مناطق زيتون، تفاح، شعف و شجاعيه در شرق غزه نيز آماج حملات توپخانهاي رژيم صهيونيستي قرار داشت.در حملات رژيم صهيونيستي به خان يونس در جنوب نوار غزه در دوشنبه شب دست کم چهار تن از جمله زکريا ابودقه، عضو کميته مرکزي جبهه دموکرات آزادسازي فلسطين به شهادت رسيدند.همچنين در حمله رژيم صهيونيستي که گروهي از فلسطينيها را در ديرالبلح در مرکز نوار غزه هدف قرار داد سه فلسطيني از يک خانواده به شهادت رسيدند.منابع خبري همچنين گزارش دادند که در حملات توپخانهاي رژيم صهيونيستي به بيمارستان شهداي الاقصي در شهر دير البلح، چهار تن شهيد شدند.در همين حال رژيم صهيونيستي خانه خانواده القصاص را در مرکز نوار غزه هدف قرار داد که هشت فلسطيني از جمله چهار کودک از اين خانواده به شهادت رسيدند.پيش از آنها نيز در حملات توپخانهاي به برجهاي الکرامه در غرب شهر غزه پنج تن از خانواده يازجي از جمله دو زن و دو کودک شهيد شد.همچنين در حملات توپخانهاي به منطقه شجاعيه دست کم شش فلسطيني از جمله سه تن از اعضاي يک خانواده به شهادت رسيدند. همزمان در حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي دو تن در منطقه زيتون و منطقه مغراقه و يک تن ديگر در بيت حانون به شهادت رسيدند.خبرنگار الجزيره گزارش داد که نيروهاي رژيم صهيونيستي ظهر دوشنبه مناطقي را در شجاعيه، تفاح و زيتون با بمبها و خمپارههايي هدف قرار دادند که به نظر ميرسيد حاوي فسفر سفيد باشد.موشه يعالون، وزير جنگ رژيم صهيونيستي اذعان کرد که کشتار دسته جمعي فلسطينيها در منطقه شجاعيه در پي عمليات گردانهاي عزالدين قسام، شاخه نظامي حماس در شرق منطقه شجاعيه صورت گرفته است.اين در حالي است که ارتش رژيم صهيونيستي پس از آن استفاده از اين بمبها را تکذيب کرد.
هيچ مکان امني در غزه براي غيرنظاميان وجود ندارد
دفتر کمک هاي بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد که غيرنظاميان فلسطيني در غزه هيچ مکاني براي پنهان شدن از تهاجمات نظامي رژيم صهيونيستي ندارند.به گزارش خبرگزاري رويترز از ژنو، جنز لائرک سخنگوي اين دفتر در يک نشست خبري اظهار داشت: به راستي هيچ مکان امني براي غيرنظاميان وجود ندارد و کودکان به سخت ترين وجهي تاوان مي دهند.وي ادامه داد: بيش از 500 نفر در غزه که برآورد مي شود 4 هزار و 500 نفر در هر کيلومتر مربع جمعيت داشته باشد، کشته شده اند.اين مقام سازمان ملل گفت که اولويت نهادهاي امدادرسان، محافظت از جان غيرنظاميان، تخليه آنها و مداواي زخمي شدگان است.لائرک افزود: تقريبا 500 خانه در جريان حملات هوايي رژيم صهيونيستي تخريب شده و يکصد هزار نفر در مدارس آژانس کار و امداد سازمان ملل متحد (آنروا) پناه گرفته اند و به غذا، آب و تشک نياز دارند.رژيم صهيونيستي 8 ژوئيه (17 تير ماه) حملات هوايي به نوار غزه را آغاز کرد و پنجشنبه هفته گذشته به اين باريکه از زمين يورش برد.براساس اين گزارش، 29 اسراييلي که 27 نفر آنها سرباز بودند، در جريان حملات نيروي مقاومت فلسطين هلاک شدند.جوليت توما عضو صندوق کودکان سازمان ملل (يونيسف) اعلام کرد؛ اکثر کساني که در جريان اين حملات کشته شدند، فلسطيني بودند از جمله 121 کودک زير 18 سال که يک سوم شمار کلي کشته هاي غيرنظامي را تشکيل مي دهند.يونيسف خبر داد که بر اساس گزارش ها، بيش از 900 کودک فلسطيني نيز در جريان حملات زخمي شده اند.در همين حال، لائرک در ادامه سخنان خود اظهار داشت: طبق ارزيابي نيروهاي امدادرسان در غزه، دست کم 107 هزار کودک به حمايت رواني - اجتماعي به دليل ضربه هاي روحي حاصل از تجربه مرگ عزيزان، جراحت يا از دست دادن منازل خود نياز دارند.
زواوي: تجاوز به غزه آغاز پايان صهيونيستها است
سفير فلسطين در تهران با اشاره به جنايات وحشيانه رژيم صهيونيستي عليه مردم غزه گفت: رسيدن به آزادي بدون پرداخت بها ممکن نيست.صلاح زواوي در گفتوگو با ايسنا ادامه داد: وقتي امام (ره) در نجف اشرف بودند، ارتباطات دوستانه خوبي ميان ما فلسطينيها و ايشان وجود داشت و مسوولان فلسطيني هم چند بار در نجف به خدمت ايشان رفته بودند. فتواي ايشان براي کل مسلمانان در پشتيباني از مساله فلسطين و اينکه زکات و خمس بايد به مبارزان فلسطيني اختصاص يابد، بسيار مهم بود. ايشان بعد از پيروزي انقلاب اسلامي که پيروزي انقلاب کل کشورهاي اسلامي در ايران بود، شعار “امروز ايران، فردا فلسطين” و “استقلال ايران بدون فلسطين ناقص است” را اعلام کردند و علاوه بر آن آخرين جمعه ماه مبارک رمضان را روزجهاني قدس ناميدند و در واقع براي ايجاد وحدت ميان کشورهاي اسلامي حول محور قدس و فلسطين تلاش و تاکيد کردند که آزادي فلسطين، قدس و مسجدالاقصي مسووليتي شرعي است و درعين حال با مردم فلسطين ابراز همدردي ميکردند و نسبت به برگزاري نماز درقدس و مسجدالاقصي اميدوار بودند.
مبارزه با صهيونيسم واجب شرعي، ملي، قومي و انساني
زواوي افزود: درمساله غزه مبارزه با صهيونيسم واجب شرعي، ملي، قومي و انساني است. ايجاد کشوراسرائيل به عنوان جانشين مردم و سرزمين ما در ضمن برنامه کشورهاي غربي است. اصل اين برنامه عليه فلسطينيها بود. بعد از کشته شدن چند يهودي دراروپا براي اخراج يهوديان از آنجا اين برنامه ايجاد و در چند کشور نظير اوگاندا، آرژانتين و فلسطين مطرح شد که متأسفانه قرعه به نام ما افتاد و اين برنامه در کشورما پياده شد اما ما در صحنه مبارزه هستيم. از اولين روزي که صهيونيسم با پشتيباني انگليس ظهور يافت چند انقلاب عليه صهيونيسم و انگليس انجام داديم و در اين راه دهها هزار شهيد و مجروح داديم اما اين يک توطئه بينالمللي عليه فلسطين بود.وي تاکيد کرد: ميخواهم بگويم فلسطينيها از يکصد سال پيش در ميدان مبارزه بودند. از اوايل قرن بيستم تا به امروز، چندين انقلاب و صدها هزار شهيد و مجروح داديم و اصلا هيچ فلسطيني نيست که در خانوادهاش شهيد، جانباز و اسيري نداشته باشد. اکنون حماس، جهاد اسلامي، ديگر گروههاي فلسطيني و فتح يک حکومت ملي ايجاد کردند.
طرح آتش بس مصر و تلاش محمود عباس
سفير فلسطين با طرح اين سوال که مساله اينجاست که چه کسي حوادث اخير را شروع کرد، گفت: آنها مساله گروگانگيري سه شهرکنشين را مطرح کردند در حالي که هيچ گروه فلسطيني مدعي نبود که پشت اين ماجرا قرار دارد و متأسفانه عکسالعمل صهيونيستها در اين خصوص بسيار زشت و وحشيانه بود. آنها محمد ابوخضير نوجوان فلسطيني را گرفته و بنزين در دهانش ريختند و اينطوري او را زنده زنده سوزاندند که اين جنايتي ضد قوانين بينالمللي، انساني و اخلاقي در هر ديني است. علاوه بر آن بيش از 30 نماينده فلسطيني در مجلس قانونگذاري را نيز دستگير و حتي اسراي آزاد شده را دوباره به اسارت گرفتند و به غير از آنها صدها فلسطيني را نيز دستگير کردند اين يعني اقدامي ديوانهوار و جنايتکارانه که عليه غزه شروع کردند.وي گفت: به نظر من اين تجاوز عليه غزه و رفتار جنايتکارانه صهيونيستها آغازي بر پايان اين غده سرطاني در فلسطين است. اين يک رژيم جعلي است که بايد از بين برود و با اين تجاوز اولين قدم به سمت پايانبخشي به حضور اين رژيم آغاز شد. سفير فلسطين درباره طرح آتش بس مصر و تلاش محمود عباس، رييس تشکيلات خودگردان براي جلب حمايتهاي بينالمللي در قبال آن با وجود مخالفتهاي حماس در قبال طرح آتش بس گفت: ابومازن، رييس حکومت ملي فلسطين است و حماس، جهاد اسلامي و کل گروههاي فلسطيني نيز اين دولت را قبول کردند. آنها اين تجاوز اسرائيل عليه غزه را نميپذيرند و معتقدند که هر سياستمداري در کشورهاي عربي، اسلامي و فلسطيني بايد براي توقف اين تجاوزات کاري انجام دهد تا به دنبال آن تعداد شهدا، مجروحان و همچنين تخريب خانهها کاهش يابد. در واقع کار قهرمانان ما (حماس، جهاد اسلامي و ديگر گروههاي ملي و اسلامي) در غزه بينظير بود. آنها در مقابل کمبود دارو، غذا، تجهيزات و غيره ايستادگي کردند.وي ادامه داد: در مساله آتشبس، اختلاف بر سر آتشبس نوامبر 2012 و آتشبس فعلي است. بيشک در آتشبس 2012 وضعيت مقاومت متفاوت از شرايط فعلي است لذا در آن زمان مقاومت آتشبس را پذيرفته بود اما الان مقاومت معتقد است که آتش بس بايد متفاوت از آن دوره باشد. ما آتشبس را ميپذيريم اما گذرگاه رفح و ديگر گذرگاهها بايد براي فلسطينيها باز و رفت و آمد تسهيل شود. همچنين مساله گرفتن سلاحهاي مقاومت قابل قبول نيست چون بدون اين سلاحها ما کجا خواهيم بود؟ مذاکرات سياسي ما به نتيجه نرسيد و شکست خورد و نتانياهو، اين مجرم جنايتکار ميخواهد فلسطينيها تسليم باشند. مساله آتشبس ممکن است اما کشورهاي عربي و اسلامي و دوستان ما در دنيا، سازمانهاي بينالمللي و شوراي امنيت بايد به اسرائيليها فشار بياورند تا آتشبس انجام شود. اسرائيليها نبايد به اين فکر باشند که ما حاضريم حتي يک سلاح هم به آنها بدهيم چون سلاح مقاومت کرامت ما، حافظ ناموس و منافع ما است لذا موضوع سلاح قابل بحث نيست مگر به شرط اينکه اسرائيل هم قبول کند سلاحهايش نابود شود در اين صورت ما هم سلاحهايمان را تحويل ميدهيم.
بان کي مون: حماس و اسرائيل جنگ را متوقف کنند
انفعال سازمان ملل در حوادث غزه
صاحبخبر -