شناسهٔ خبر: 57955097 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مثلث | لینک خبر

امیدوارم شرایط رقابت سالم باشد!

مظاهری: نظر مو رایس را از خودش بپرسید دروازه بان نیمکت نشین سپاهان به طور غیرمستقیم از غیبت در ترکیب این تیم گلایه کرد.

صاحب‌خبر -
آنچه دیگران می خوانند:
  • پیش فروش ایران خودرو با شرایط اقساطی | حراج فوری سوگلی ایران خودروآغاز شد
  • آغاز پیش فروش ایران خودرو با قیمت کارخانه | تحویل فوری محصولات ایران خودرو از شنبه 10 دی ماه
  • افزایش باورنکردنی حقوق کارگران تصویب شد | واریز میلیونی حقوق کارگران از امشب؟
  • کاهش ناگهانی قیمت سکه در ساعات پیش | قیمت سکه 2 میلیون تومان زمین خورد
برترین‌ها
  • نرگس محمدی راهی بیمارستان شد | نرگس محمدی زنده می ماند؟ نرگس محمدی راهی بیمارستان شد | نرگس محمدی زنده می ماند؟
  • لباس ناجور مرجانه گلچین در مهمانی یلدا | مرجانه گلچین با این سنش شورشو درآورد لباس ناجور مرجانه گلچین در مهمانی یلدا | مرجانه گلچین با این سنش شورشو درآورد
  • سفره عجیب شبنم قلی خانی در شب یلدا | منظور شبنم قلی خانی از این چیدمان چه بود؟ سفره عجیب شبنم قلی خانی در شب یلدا | منظور شبنم قلی خانی از این چیدمان چه بود؟
  • فیلم لو رفته از مراسم عقد مهراوه شریفی نیا | لباس عجیب مهراوه شریفی نیا در روز عقدش همه را میخکوب کرد فیلم لو رفته از مراسم عقد مهراوه شریفی نیا | لباس عجیب مهراوه شریفی نیا در روز عقدش همه را میخکوب کرد
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

به گزارش "ورزش سه"، رشید مظاهری امیدوار بود فصل موفقی همراه با سپاهان سپری کند، اما در 14 هفته گذشته لیگ برتر سه بار در دیدارهای ابتدایی شانس قرار گرفتن در ترکیب طلایی پوشان را به دست آورده و نیمکت‌نشین سید پیام نیازمند شده که قاعدتا از شرایط خود در این باشگاه رضایت ندارد.

این دروازه‌بان در پایان دیدار مقابل پیکان که با شکست یک بر صفر سپاهان همراه بود، عنوان کرد: بازی خیلی سختی بود. از قبل پیش‌بینی می‌کردیم تیم آقا مجتبی حسینی فشرده کار می‌کند ولی امیدوار به کسب پیروزی بودیم که اینطور نشد.

او درباره تداوم نیمکت‌نشینی‌اش در سپاهان و شرایطی که در این باشگاه دارد، ابراز کرد: با شرایط پیش می‌روم و بدنم را حفظ می‌کنم تا ببینم چه اتفاقی می‌افتد.

دروازه‌بان سپاهان در خصوص نظر ژوزه مورایس درباره او و آینده‌اش ابراز کرد: نظر مورایس را از خودش بپرسید!

مظاهری در واکنش به اینکه ابتدای فصل شرط بازی را در قراردادش آورده بود یا خیر، گفت: در قرارداد هیچکس نیست که بنویسند همه بازی‌ها را بازی کند. نه من نه شخص دیگری. باید رقابت سالم باشد که امیدوارم با این شرایط پیش برویم(با خنده).

او در پایان صحبت‌های خود یادآور شد: امیدوارم در هفته‌های آینده بتوانیم هواداران سپاهان را خوشحال کنیم.